Setari Cookie-uri

Astrologie: Horoscopul zeitelor antice

Care crezi ca este zeita antica a zodiei tale?

Hestia - Sagetator

Hestia este zeita focului, prima fiica a lui Cronos si a zeitei Rhea si in acelasi timp cea mai veche zeita a Olimpului. Totodata este si zeita caminului si a familei ceea ce o face sa fie una dintre cele mai indragite zeite.

Aduce dupa ea pacea caminului si intelegerea in familiile pe care le vegheaza.

Transmite mai departe catre cele nascute sub influenta ei atasamentul fata de camin, dorinta de a tine flacara iubirii mereu aprinsa si sociabilitatea. Sunt persoane rapid indragite de catre cei din jur.

Citeste si Horoscopul ingerilor

Lakshmi - Capricorn

Lakshmi este zeita prosperitatii, a bogatiei si a frumusetii. Fiind nascuta din spuma alba a oceanului este considerata una dintre cele mai frumoase zeite.

Apare imbracata in rosu cu fire aurii pentru a arata bogatia despre care va spuneam mai devreme. De asemenea este infatisata ca o femeie cu patru maini:doua dintre ele reprezinta binecuvantarea lumii fizice iar celelalte doua pe cea a lumii spirituale.

Citește și:

Cele care o au pe Lakshmi ca "mentor" sunt femei puternice, frumoase cu o deosebita abilitate de a prespera in tot ceea ce fac. Sunt femei ambitioase ce isi stabilesc teluri din ce in ce mai marete.

Isis - Varsator

Isis este una dintre cele mai cunoscute zeite antice fiind zeita credinciozitatii si a puterii oferita de sentimentul de iubire. Povestea lui Isis si Osiris este mai mult decat cunoscuta: zeita care se marita cu fratele ei pentru a lupta impreuna pentru a duce lumea catre civilizatie.

Isis mai este vazuta de catre egipteni si ca zeita magiei sau a puterilor vindecatoare datorita activitatilor sale de sora medicala.

Ceea ce transmite ea mai departe sunt puterea sacrificiului suprem, bunatatea in ceea ce priveste semenii ei, fidelitatea si frumusetea deosebita.

Yemaya - Pesti

Este o zeita voluptoasa cu niste sani generosi datorita a tot ceea ce a creat si a tuturor creaturilor ce le-a dat viata. Yemaya este cunoscuta drept zeita care a dat nastere tuturor fapturilor si creaturilor ce traiesc in ape.

Citește și:

Este una dintre zeitele caminului, dragostei, familei si fertilitatii. Femeile o invocau adesea atunci cand nu puteau sa aiba copii reusind apoi sa ramana gravide.

Femeile influentate de Yemaya sunt femei credincioase ce isi iubesc familia mai presus de orice, iubesc copiii si le place sa aiba o familie numeroasa cu foarte multi copii. Isi iubesc aproapele si nu ezita sa ofere ajutorul atunci cand le este solicitat.

Citeste si Astrologie: Horoscopul Hawaian pentru toate zodiile

foto prima pagina: zeite, Shutterstock

Vizionare placuta


Kudika
11 August 2014
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.


Horoscop Kudika

Astrele au in fiecare zi vesti pentru tine. Aboneaza-te la notificarile zodiei tale iar astrologul Vladimir iti va descifra mesajele citite in stele.

Alege zodia care te intereseaza:

Vreau notificariNu, multumesc