Setari Cookie-uri

Astrologie: Horoscopul zeitelor antice

Care crezi ca este zeita antica a zodiei tale?

Medb - Leu

Medb apare ca o regina razbonica ce cucereste pamanturi pentru ca oamenii ei sa fie in siguranta si sa aiba tot ceea ce le trebuie pentru a duce o viata linistita. Lupta pentru iubire si dovedeste asta cand se marita cu un rege muritor demonstrand tuturor ca nu tine cont de regulile absurde.

Prin aceasta fapta a renuntat la nemurire alegand sa traiasca alaturi de regele iubit si de oamenii ei.
Ceea ce transmite mai departe aceasta zeita sunt puterea deosebita, forta cu care lupta pentru a obtine ceea ce isi doreste, generozitatea si spiritul de conducator.

Este de asemenea si o zeita pentru care dragostea este mai presus de orice.

Citeste si Astrologie: Horoscopul vrajitoarelor

Venus - Fecioara

Zeita frumusetii si a dragostei, Venus este considerata o a doua zeita Afrodita in cultura romanilor. Fata lui Jupiter si a lui Dione este una dintre cele mai modeste zeite ce nu isi doreste sa iasa in evidenta prea mult.

Citește și:

Este mereu inconjurata de dragoste, de roade bogate si sentimente bune.

Venus transmite celor nacute in aceasta perioada o capacitate extraordinara de iubire mai presus de limite, putere de munca pentru a obtine rezultatele dorite si au o frumusete modesta, dar deosebita.

Afrodita - Balanta

Adevarata zeita a frumusetii, a iubirii, a sexului si a dorintelor este Afrodita care s-a nascut din organele genital ale lui Uranus. Tot ceea ce inseamna dorinta si placere se intruchipeaza in infatisarea Afroditei.
Cea mai mare abilitate a zeitei este puterea de atractie si puterea de conexiune atunci cand vine vorba de relatiile de iubire.

Cele nascute sub semnul zeitei Afrodita sunt femei atractive, frumoase, senzuale si inteligente.

Constiente de atractia pe care o au in randul barbatilor, ele stiu sa isi foloseasca aceasta abilitate in favoarea lor. Au de asemenea si o capacitate de interactiune foarte bine dezvoltata.

Citește și:

Shekenah - Scorpion

Shekenah este considerata elementil divin al feminitatii si zeita schimbarilor. Unii cred ca aceasta zeita a produs unele dintre cele mai mari schimbari cum ar fi plecarea israelitilor din Egipt.

Una dintre cele mai puternice zeite le ofera celor nascute sub influenta ei puterea de a schimba totul in bine, putearea de a merge mai departe atunci cand cred ca totul se va termina curand.

De asemenea, sunt femei frumoase cu o puternica legatura cu lumea sirituala.

Vizionare placuta


Kudika
11 August 2014
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.


Horoscop Kudika

Astrele au in fiecare zi vesti pentru tine. Aboneaza-te la notificarile zodiei tale iar astrologul Vladimir iti va descifra mesajele citite in stele.

Alege zodia care te intereseaza:

Vreau notificariNu, multumesc