Setari Cookie-uri

Horoscopul ingerilor

Fiecare zodie este protejata de catre un inger. Tu stii care este ingerul tau pazitor si ce daruri iti ofera?

Fiecare dintre noi avem un inger pazitor care ne apara si ne fereste de lucruri rele, care ne calauzeste pasii de undeva de sus si care ne ajuta sa trecem cu bine peste toate incercarile vietii. Acelasi ingeras care in fiecare clipa vegheaza asupra noastra ne transmite si cateva dintre daruri nepretuite.

foto: inger, Shutterstock

Berbec - Malahidael - Ingerul curajului

Malahidael este ingerul curajului ceea ce ii face pe berbeci sa fie curajosii zodiacului si sa nu stea pe ganduri atunci cand este vorba de incercarile vietii, de aventuri riscante si de situatii inedite. Ei se descurca in orice situatie datorita curajului pe care ingerasul Malahidael il transmite catre ei. Pe langa acest prim dar, Malahidael le mai transmite berbecilor si o spiritualitate speciala, creativitate si puterea de a trece peste impulsurile violente caracteristice berbecilor.

Citește și:

Taur - Asmodael - Ingerul rabdarii

Rabdarea este una dintre cele mai intelepte arme cu care un om poate sa razbeasca in viata. Asmodael, ingerul pazitor al taurilor le transmite acest dar si ii invata in acelasi timp sa il foloseasca in avantajul lor. Datorita acestui dar facut de ingerul pazitor, taurii devin foarte spirituali si atenti la ceea ce se intampla in jurul lor. Asmodael isi fereste protejatii de tentatiile materiale si de ideile fixiste.

Gemeni - Ambriel - Ingerul gandurilor pure

Pentru ca Ambriel, ingerul gandurilor pure, este cel care ii pazeste pe gemeni de tot raul din lume, acestia reusesc sa isi tina departe gandurile rele, negative si sa devina oameni pozitivi si mereu pregatiti sa ii ajute pe cei din jur. Gemenii reusesc sa comunice foarte bine prin prisma acestei gandiri pozitive si sa faca din arta comunicarii cea mai de pret arma a lor. Pentru ca detin aceasta arma pretioasa, gemenilor le va fi foarte usor sa se descurce in orice situatie.

Citește și:

Citeste si Horoscop: Top 5 zodii de barbati romantici

Rac - Muriel - Ingerul grijii pentru ceilalti

Racii au intotdeauna grija de cei din jurul lor si asta datorita lui Muriel, ingerul lor pazitor care le insufla aceasta grija neconditionata pentru cei dragi. In general vor sa stie ca cei apropiati sunt bine si nu mai au nevoie de altceva. Se pun intotdeauna pe ultimul plan, pe locul intai fiind intotdeauna familia si apoi prietenii apropiati. Au capacitatea de a intelege pana si cele mai dificile lucruri evitand astfel impulsurile nervoase.

Vizionare placuta


Corporatist pasionat de exceluri pe timp de zi, astrolog pierdut în stele by night. Peste cu ascendent în Vărsător și Marte în Berbec. Pentru a-mi păstra apretul jobului de zi...

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.


Horoscop Kudika

Astrele au in fiecare zi vesti pentru tine. Aboneaza-te la notificarile zodiei tale iar astrologul Vladimir iti va descifra mesajele citite in stele.

Alege zodia care te intereseaza:

Vreau notificariNu, multumesc