Setari Cookie-uri

Horoscopul ingerilor

Fiecare zodie este protejata de catre un inger. Tu stii care este ingerul tau pazitor si ce daruri iti ofera?

Sagetator - Adnachiel - Ingerul puterii iubirii

Sagetatorii sunt foarte ambitiosi din fire, dar Adnachiel vine in ajutorul lor si canalizeaza aceasta ambitie transformand-o in iubire spirituala. In acest fel, ambitia se concentreaza supra aspiratiilor si a obiectivelor pe plan profesional, lucru benefic in atingerea telurilor propuse. Tot Adnachiel trezeste in sagetatori dorul de casa si de cei dragi, lucru care ii apropie si mai mult de familie si prieteni.

Capricorn - Haniel - Ingerul revelarii divinitatii

Capricornii ar avea nevoie de o armata de ingeri pentru a reusi sa treaca de obsesia lor pentru control. Invatati sa-si apere teritoriul, capricornii dezvolta un simt al controlului care adesea tinde spre extreme neplacute. Haniel, ingerul pazitor al capricornilor le deschide ochii si ii aduce mai aproape de partea spirituala a vietii facandu-i sa inteleaga lumea divina mai bine ca orice alt nativ al zodiacului.

Citește și:

Varsator - Gabriel - Ingerul adevarului

Varsatorii sunt cei mai mari luptatori ai dreptatii si ai adevarului. Nu tolereaza sub nicio forma minciuna si inselaciunea, coruptia si toate lucrurile care ascund adevaruri importante. Gabriel, ingerul pazitor al varsatorilor le insufla aceasta sete pentru adevar, aceasta putere de a lupta intotdeauna pentru a invinge minciuna. Lucrul cel mai bun este ca varsatorii raspandesc adevarul in jurul lor, ajutand astfel la imbunatatirea lucrurilor si a mediului inconjurator.

Citeste si Astrologie: Bancul zodiei tale

Pesti - Barakiel - Ingerul credintei

Barakiel, ingerul pazitor al pestilor le da acestora puterea si capacitatea de a face diferenta intre cunoastere si credinta. Mai mult de atat, Barakiel isi ajuta protejatii sa isi cunoasca mai bine sufletul, sa patrunda in adancurile lor si sa descopere lucruri care nu ies la suprafata decat in cazuri speciale si foarte rare. Acest inger al credintei le da pestilor puterea de a-si traii propriile povesti.

Citește și:

foto prima pagina: inger pazitor, Shutterstock

Vizionare placuta


Corporatist pasionat de exceluri pe timp de zi, astrolog pierdut în stele by night. Peste cu ascendent în Vărsător și Marte în Berbec. Pentru a-mi păstra apretul jobului de zi...

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.


Horoscop Kudika

Astrele au in fiecare zi vesti pentru tine. Aboneaza-te la notificarile zodiei tale iar astrologul Vladimir iti va descifra mesajele citite in stele.

Alege zodia care te intereseaza:

Vreau notificariNu, multumesc