Setari Cookie-uri

Horoscopul ingerilor

Fiecare zodie este protejata de catre un inger. Tu stii care este ingerul tau pazitor si ce daruri iti ofera?

Leu - Verchiel - Ingerul puterii controlate

Chiar daca sunt regii junglei, leii stiu sa isi dozeze si sa isi controleze foarte bine puterea cu care sunt investiti. Verchiel ii invata pe lei cum sa isi stapaneasca iesirile necontrolate si cum sa nu abuzeze de puterea lor. Cu ajutorul ingerului pazitor, leii devin persoane sufletiste, altrusite si mereu dispuse sa isi ajute aproapele. In acelasi timp reusesc sa isi controleze modul de a iesi in evidenta cu orice pret si incearca sa fie mai retrasi.

Fecioara - Hamaliel - Ingerul virtutii

Fara acest dar nepretuit pe care ingerul Hamailiel il daruieste fecioarelor, acestea ar deveni mult prea critice cu privire la cei din jurul lor si la tot ceea ce le inconjoara. Atente la detalii, fecioarele nu trec nimic cu vederea si analizeaza orice amanunt. Cu ajutorul acestui dar, fecioarele reusesc sa se afirme in domeniul cercetarii si sa isi canalizeze toata atentia asupra acestui aspect profesional al vietii.

Citește și:

Citeste si Astrologie: Horoscopul complet pentru 2015

Balanta - Uriel - Ingerul dorintelor constructive

Balanta are intotdeauna nevoie de echilibru in viata ei si de armonie continua pe toate planurile. Face orice ca sa ajunga la o stabilitate sentimentala si profesionala pentru ca aceste doua sectoare sunt cele mai importante pentru balante. Uriel le ajuta pe balante sa isi mentina un echilibru interior si exterior fara de care nu ar avea liniste. Datorita ingerului pazitor, balantele au darul de a crea armonie oriunde se duc.

Scorpion - Barbiel - Ingerul transformarii

Scorpionii sunt adesea foarte impulsivi si tind sa devina violenti in situatile in care se simt incoltiti din toate partile. Barbiel ii ajuta sa isi transforme aceasta pornire violenta in compasiune si sa isi purifice sufletul de emotiile negative si gandurile distructive. In acelasi timp, scorpionii sunt firi foarte sexuale, dar Barbiel reuseste sa le tina in frau si aceste dorinte arzatoare care au tendinta de a scapa de sub control.

Citește și:

Citeste si Astrologie: Horoscopul totemic

Vizionare placuta


Corporatist pasionat de exceluri pe timp de zi, astrolog pierdut în stele by night. Peste cu ascendent în Vărsător și Marte în Berbec. Pentru a-mi păstra apretul jobului de zi...

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.


Horoscop Kudika

Astrele au in fiecare zi vesti pentru tine. Aboneaza-te la notificarile zodiei tale iar astrologul Vladimir iti va descifra mesajele citite in stele.

Alege zodia care te intereseaza:

Vreau notificariNu, multumesc