Setari Cookie-uri

Horoscopul aborigenilor din Australia

Horoscopul aborigenilor din Australia si secretele ascunse ale acestora sunt acum dezvaluite. Afla si tu care este corespondentul zodiei tale in acest horoscop si descopera lucruri uimitoare!

Mai - Bursuc australian

Bursucii australieni sunt cunoscuti pentru neinfricarea lor si pentru puterea de care dau dovada. Asadar, si tu esti o persoana puternica, o persoana careia nu ii sta nimic in cale atunci cand vrea sa obtina ceva.

Te orientezi foarte mult pe cariera si muncesti din greu pentru a ajunge acolo unde iti doresti insa nimic nu te sperie si nu te da inapoi lucru care iti aduce succesul dorit.

Citeste si Astrologie: Origine mitologica a zodiei tale

Iunie - Ornitorinc

Asemeni animalului ce te reprezinta in horoscopul aborigenilor australieni, temperamantul tau este unul complex. Iti plac provocarile si treci prin ele "ca rata prin apa" reusind sa te adaptezi usor oricarei situatii.

Viteza cu care inveti lucruri noi este uimitoare si este aliatul tau cel mai puternic in ceea ce priveste viata profesionala.

Citește și:

Iulie - Koala

Esti o persoana sociabila si toleranta pana cand te simti amenintata sau pana cand vezi ca cineva drag tie are anumite probleme. In momentul acela parca te transformi si devii o persoana foarte protectoare.

Atentia pe care le-o oferi celor din jur si mai ales satisfacerea nevoilor lor sunt principalele tale calitati.

August - Crocodil

Asemeni crocodilului si tu esti o persoana foarte mandra si ii atragi usor pe cei de langa tine intr-o maniera admirativa. Motivatia ta nu cunoaste limite si tinzi deseori sa te indrepti catre universul politic.

Iti place sa ii ajuti pe cei din jur si adesesa sa ii motivezi sa isi indeplineasca telurile pe care si le-au propus chiar si cu mult timp in urma.

Vizionare placuta


Kudika
27 August 2014
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.


Horoscop Kudika

Astrele au in fiecare zi vesti pentru tine. Aboneaza-te la notificarile zodiei tale iar astrologul Vladimir iti va descifra mesajele citite in stele.

Alege zodia care te intereseaza:

Vreau notificariNu, multumesc