Setari Cookie-uri

Horoscopul burmez

Previziunile horoscopului burmez provin din imbinarea a doua ramuri astrologice: cea vedica si cea hindusa, doua ramuri cu totul speciale ce ne dezvaluie lucruri interesante.

Leu - Thein

Te-ai nascut cu un deosebit talent de conducator, de lider si asta te ajuta foarte mult in ceea ce priveste viata profesionala si mai ales dezvoltarea acesteia. Grija si devotamentul de care dai dovada te recomanda ca fiind un prieten de nadejde si o persoana sufletista.

Pentru tine familia este pe primul plan si ai face orice pentru cei dragi si pentru bunastarea lor. Ei la randul lor te apreciaza si te preiuesc asa cum meriti.

Fecioara - Kan

Esti o fire mai timida, mai retrasa, o fire ce nu vrea sa iasa in evidenta de teama sa nu fie judecata aspru de catre cei din jur. Ai multe temeri ce te fac sa devii o fire usor introvertita si sa nu te increzi atat de repede in cei din jur.

Cu toate acestea, in momentul in care te simti in largul tau langa cei din jur devii o persoana sociabila, amuzanta si foarte indrazneata.

Balanta - Tu

Personalitatea ta este una deosebita, speciala, o personalitate ce ii cucereste imediat pe cei din jur pentru ca stii cum sa iti pui in evidenta toate calitatile intr-o maniera delicata si sofisticata in acelasi timp.

Citește și:

Esti o fire sociabila careia ii place sa fie inconjurta de oameni, sa fie in centrul atentiei. Curiozitatea ta te indeamna sa cunosti cat mai multe lucruri din numeroase domenii si sa fii mereu pregatita atunci cand cineva te intreaba ceva.

Citeste si Astrologie: Horoscopul sirenelor

Scorpion - Byeissa

Tu esti o personalitate ce impleteste foarte delicat pornirile primitive si gesturile emancipate fara ca vreuna dintre acestea doua sa fie dozata in mod excesiv. Ai o energie debordanta si ii cuceresti usor pe cei de langa tine.

Esti o fire puternica, independenta, hotarata si foarte sincera, lucru ce ar putea deranja cateodata, insa pentru tine este foarte important ca toate cartile sa fie pe fata.

Vizionare placuta


Kudika
9 Septembrie 2014
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.


Horoscop Kudika

Astrele au in fiecare zi vesti pentru tine. Aboneaza-te la notificarile zodiei tale iar astrologul Vladimir iti va descifra mesajele citite in stele.

Alege zodia care te intereseaza:

Vreau notificariNu, multumesc