Setari Cookie-uri

Horoscopul burmez

Previziunile horoscopului burmez provin din imbinarea a doua ramuri astrologice: cea vedica si cea hindusa, doua ramuri cu totul speciale ce ne dezvaluie lucruri interesante.

Sagetator - Danu

Pasiune, indrazneala, curaj si independenta sunt principalele calitati pe care cei din jur le observa la tine si armele tale secrete. Esti in largul tau atunci cand esti in centrul atentiei si nimic nu pare sa te puna in dificultate.

Pasiunea si devotamentul cu care iti faci desfasori activitatile ce tin de viata profesionala atrag admiratia celor din jur.

Capricorn - Makara

Seriozitatea ta este iesita din comun deseori si asa cum se spune in popor esti o persoana "dintr-o bucata" ce nu sta prea mult pe ganduri si nu tolereaza minciuna si prefacatoria. Spui mereu lucrurilor pe nume si astepti acelasi lucru din partea celor apropiati.

Stii sa impletesti foarte bine calitati ce par diametral opuse insa tu reusesti sa gasesti o cale de mijloc unde se regasesc toate intr-o armonie perfecta.

Varstaor - Kon

Aparitia ta este de cele mai multe ori socanta si spun asta in cel mai pozitiv mod. La prima vedere nu esti o persoana ce starneste sentimente nebanuite, insa in momentul in care incepi sainteractionezi cu cei din jur toti sunt captivati de personalitatea ta.

Citește și:

Ai un simt artistic foarte interesant ce poate fi considerat destul de ciudat de unii dintre noi, insa viziunea ta artistica depaseste cu mult viziunea artistica a multora.

Citeste si Astrologie: Originea mitologica a zodiei tale

Pesti - Mein

In ochi tai se citeste o naivitate placuta, o naivitate asociata cu o inocenta ce trezeste amintiri placute celor din jur si iti da un aer misterios ce starneste curiozitatea de a te cunoaste in profunzime.

In acelasi timp esti o persoana visatoare, romantica, ce pune pret pe sentimentele sincere de dragoste si apreciere.

foto prima pagina: poza artistica, Shutterstock

Vizionare placuta


Kudika
9 Septembrie 2014
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.


Horoscop Kudika

Astrele au in fiecare zi vesti pentru tine. Aboneaza-te la notificarile zodiei tale iar astrologul Vladimir iti va descifra mesajele citite in stele.

Alege zodia care te intereseaza:

Vreau notificariNu, multumesc