Setari Cookie-uri

Astrologie: Horoscopul lunii septembrie pentru toate zodiile

Luna septembrie se anunta a fi una incendiara din punct de vedere astronomic. Lucruri bune se intampla pentru fiecare nativ in parte si acesta nu poate fi decat un motiv de bucurie!

Horoscop SEPTEMBRIE 2014: Consulta previziunile astrologice pentru fiecare zodie

Horoscop Septembrie: Previziuni pentru zodia BERBEC

Pentru tine luna septembrie este luna care va avea ca principal punct de atractie viata de cuplu si rutina zilnica. Fie ca vorbim despre o idila la locul de munca sau despre o relatie serioara, cert este ca cele doua aspecte ale vietii se intalnesc mai repede decat ti-ai putea imagina.

Poate fi vorba chiar despre un nou proiect profesional pe care sa il incepi cu partenerul de cuplu si care se anunta fi un proiect de succes din moment ce amandoi luptati pentru el.

Starea de sanatate este una buna insa ar fi bine sa eviti stresul si oboseala excesiva.

horoscop septembrie

foto: femeie tanara, Shutterstock

Horoscop Septembrie: Previziuni pentru zodia TAUR

Treci printr-o perioada in care domneste pasiunea, romantismul si clipele magice petrecute alaturi de persoana iubita sau de persoana care urmeaza sa iti fie alaturi de acum inainte pentru ca flirtul este cuvantul perfect ce descrie luna septembrie.

Citește și:

Din punct de vedere profesional debordezi de creativitate ceea ce te va ajuta sa incepi noi proiecte la care te gandesti inca de ceva timp, proiecte de suflet la care vei lucra cu drag.

Cateva analize de rutina sunt prevazute in sectorul sanatatii insa nimic ingrijorator.

Horoscop Septembrie: Previziuni pentru zodia GEMENI

Initiativa de care dai dovada in atragerea sexului opus este ceva destul de neobisnuit pentru tine, insa este ceva ce iti face placere si te scoate usor din zona ta de comfort. Acet lucru iti poate aduce un nou partener de cuplu sau il poate pune pe ganduri pe actualul. Depinde doar de tine cum gestionezi situatiile.

Pe plan profesional nu se inregistreaza schimbari majore, totul decurge lin si fara evenimente importante lucru ce nu poate decat sa te multumeasca si sa iti salveze energia pentru viitoare actiuni solicitante.

Citește și:

Energia fizica te ajuta sa ai un tonus exceptional si sa fii gata de noi provocari.

Vizionare placuta


Kudika
1 Septembrie 2014
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.


Horoscop Kudika

Astrele au in fiecare zi vesti pentru tine. Aboneaza-te la notificarile zodiei tale iar astrologul Vladimir iti va descifra mesajele citite in stele.

Alege zodia care te intereseaza:

Vreau notificariNu, multumesc