Setari Cookie-uri

Astrologie: Horoscopul lunii septembrie pentru toate zodiile

Luna septembrie se anunta a fi una incendiara din punct de vedere astronomic. Lucruri bune se intampla pentru fiecare nativ in parte si acesta nu poate fi decat un motiv de bucurie!

Horoscop septembrie 2014: Previziuni pentru zodia BALANTA

Luna septembrie vine cu o oarecare discretie in ceea ce priveste viata de cuplu si exprimarea sentimentelor. Simti nevoia sa fii doar tu cu partenerul de cuplu si sa nu va expuneti relatia asa cum o fac cei din jur. Va place sa aveti intimitatea voastra si sa va traiti in liniste povestea de dragoste.

In plan profesional sunt vizate sfera creativitatii, a studiului si a comunicarii ceea ce nu poate sa atraga decat lucruri benefice care vor conduce la eventuale promovari sau aprecieri din partea superiorilor.

Starea de sanatate este in general buna insa trebuie sa aveti grija la virozele sezonului.

Horoscop septembrie 2014: Previziuni pentru zodia SCORPION

In plan personal, mai exact in ceea ce priveste viata amoroasa lucrurile se indreapta catre o directie favorabila, chiar promitatoare pentru unii scorpioni. Petreci clipe frumoase alaturi de persoana iubita si asta nu poate sa fie decat un motiv de bucurie.

Citește și:

In ceea ce priveste cariera putem spune ca este favorizata la inceputul lunii septembrie si se intrevad sanse de promovare sau chiar de schimbare a domeniului de activitate.

Starea de sanatate este buna in general insa nu trebuie sa profiti de asta asa ca ai grija sa te odihnesti suficient.

Horoscop septembrie 2014: Previziuni pentru zodia SAGETATOR

Viata de cuplu a sagetatorilor cunoaste o ascensiune deosebit de armonioasa odata cu acest inceput de toamna. Intalnirile romantice, momentele frumoase si clipe de neuitat sunt principalele activitati ale lunii septembrie. Partenerul de cuplu iti pregateste numeroase surprize dintre cele mai placute.

Luna septembrie se anunta o luna de succes si in ceea ce priveste cariera ta asa ca fii pe faza si nu te culca pe-o ureche acum cand lucrurile incep sa prinda un avant de mult asteptat.

Citește și:

Ai parte de o energie debordanta si de o stare de sanatate excelenta.

Vizionare placuta


Kudika
1 Septembrie 2014
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.


Horoscop Kudika

Astrele au in fiecare zi vesti pentru tine. Aboneaza-te la notificarile zodiei tale iar astrologul Vladimir iti va descifra mesajele citite in stele.

Alege zodia care te intereseaza:

Vreau notificariNu, multumesc