Setari Cookie-uri

Astrologie: Horoscopul peruan din Nazca

Horoscopul peruan din Nazca este unul dintre cele mai speciale si mai deosebite tipuri de horoscop. Cu o interpretare absolut speciala si o legatura deosebita cu natura acest horoscop ne dezvaluie lucruri interesante despre fiecare zodie in parte.

Leu - Iguana

Iguana aduce dupa ea semnificatia focului sacru si o prietenie desavarsita in acelasi timp. In acelasi timp, nativii zodiei prezinta calitati impresionante de conducator, siguranta in propriile forte si un deosebit spirit de generozitate. Au grija de cei din jur si mai ales de persoanele foarte apropiate.

Fecioara - Paianjanul

Paianjanul aduce intimita te si pasiune in unele culturi ale lumii, iar in celelalte inseamna conexiune si cunostiinte multiple. Pe langa toate aceste lucruri, nativii zodiei fecioara sunt persoane meticuloase ce au adesea puteri vindecatoare.

Balanta - Condorul

Condorul este o pasare cu aripi imense ce zboara deasupra noastrasa ne aduca aminte ca suntem vegheati de undeva de sus si toti pasii nostrii ne sunt indreptati catre o anumita directie. Condurii sunt gratiosi, au o demnitate superioara si sunt idealisti convinsi. Aceste trasaturi le intalnim cu siguranta si la nativii zodiei balanta.

Citește și:

Scorpion - Maimuta

Maimuta este prietenoasa si familiara , iar energiile devin mai primitoare in acest caz. Nativii nascuti in aceasta zodie sunt foarte loiali si curajosi, nu se dau inapoi de la nimic si merg pana in panzele albe pentru a obtine ceea ce isi doresc.

Vizionare placuta


Kudika
15 Septembrie 2014
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.


Horoscop Kudika

Astrele au in fiecare zi vesti pentru tine. Aboneaza-te la notificarile zodiei tale iar astrologul Vladimir iti va descifra mesajele citite in stele.

Alege zodia care te intereseaza:

Vreau notificariNu, multumesc