Setari Cookie-uri

Astrologie: Horoscopul peruan din Nazca

Horoscopul peruan din Nazca este unul dintre cele mai speciale si mai deosebite tipuri de horoscop. Cu o interpretare absolut speciala si o legatura deosebita cu natura acest horoscop ne dezvaluie lucruri interesante despre fiecare zodie in parte.

Sagetator - Pasarea Colibri

Pasarea Colibri este insemnul fericirii si al prosperitatii. Ea aduce mesaje de bucurie, de fericire si de bunastare in randul oamenilor. Se spune ca este aducatoare si de iubire si sentimente desavarsite. De asemenea, cei nascuti in zodia sagetatorului sunt persoane generoase, creative si cu o viziune deosebita asupra lumii.

Capricorn - Fregata

Fregata este simbolul puriitatii si al dreptatii. Ea vine pentru a observa greselile pe care ceilalti le fac si pentru a ajuta la indreptarea lor urmand intotdeauna calea dreptatii. In acelasi timp, capricornii au o deosebita pasiune pentru a organiza totul in jur cu rabdare si perseverenta.

Varsator - Radacina

Radacina este un simbol al incheierii unui ciclu si simbolizeaza o legatura deosebit de puternica si de speciala. De asemenea, stabilitatea este unul dintre lucrurile definitorii pentru aceasta zodie ce are o deosebita capacitate de a intelege lucrurile abstracte prin prisma unei competente inedite de a comunica.

Citește și:

Pesti - Pestele

Intr-o era in care seceta se inslaeaza din ce in ce mai rapid, pestele este simbolul vietii si al puterii de a readuce lucrurile la viata. Acest semn aduce dupa el o prospetime ce se poate asemana cu un moment deosebit al renasterii, ceva cu totul si cu totul special. Cei nascuti in aceasta zodie dezvolta pe parcursul vietii capacitati extrasenzoriale fiind personalitati sensibile.

Vizionare placuta


Kudika
15 Septembrie 2014
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.


Horoscop Kudika

Astrele au in fiecare zi vesti pentru tine. Aboneaza-te la notificarile zodiei tale iar astrologul Vladimir iti va descifra mesajele citite in stele.

Alege zodia care te intereseaza:

Vreau notificariNu, multumesc