Setari Cookie-uri

Astrologie: Horoscopul piratilor

Zodiacul marin pentru fiecare semn astrologic

Comoara - Leu

Zodia din horoscopul piratilor parca e menita sa le flateze orgoliul acestor nativi, iar orgoliu au din plin. Asa cum bine stiti, mandria este prima caracteristica a nativilor in Leu. Sunt foarte siguri pe ei dar, din cauza acestei sigurante, au obiceiul sa se avante cu capul inainte atunci cand vine vorba de luat o decizie si nu se gandesc de doua ori la urmari.

De regula sunt oameni prietenosi si leaga foarte usor nou relatii de amicitie dar asta nu inseamna neaparat ca pastreaza aceste legaturi. Nu sunt genul de persoane care sa te sune daca nu faci tu acest lucru.

Harta – Fecioara

Fecioarele sunt asociate cu harta pentru ca sunt indrumatori foarte buni. Nu au neaparat calitati de conducatori insa, pentru ca sunt extrem de bine organizati, stiu sa planifice evenimente sau sa puna pe roate alte proiecte majore si le vor pune in miscare.

Citește și:

Munca este foarte importanta pentru ei si daca nu exceleaza in domenii care necesita multa imaginatie si creativitate, nimeni nu intrece acesti nativi cand vine vorba de ordine, disciplina si mana de fier.

Insula – Balanta

De multe ori, nativii in Balanta se pot simti ca o insula mica pierduta intr-un ocean mare, insa o insula cu adevarat frumoasa. Au suflete calde dar pot parea pretentiosi pentru ca tin destul de mult la eticheta.
Sunt atenti la aparente, la maniere si se simt foarte bine in situatiile sociale.

Chiar daca nu leaga in aceste ocazii relatii de prietenie, stiu cum faca mici conversatii politicoase iar astfel isi largesc destul de mult capitalul de cunostinte la care pot apela.

Sirena – Scorpion

Legenda spune ca sirenele erau fapturi ale marii, jumatate peste si jumatate femei de-o frumusete extraordinara. Ele stateau pe stanci, in insule izolate si cantau cu voci rapitoare, nepamantesti. Niciun marinar sau pirat nu le putea rezista si, fermecati de glasurile lor, uitau de carma iar vasele se loveau de mal sau pietre si se scufundau.

Citește și:

Sarmul Scorpionilor este la fel de periculos ca vocile sirenelor. Desigur ca sunt atragatori, misteriosi, pasionali si foarte inteligenti insa au obiceiul sa paraseasca dupa ce seduc. Vanatoarea este, pentru ei, mai importanta decat scopul in sine si se pot plictisi destul de repede.

Vizionare placuta


Kudika
16 Septembrie 2014
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.


Horoscop Kudika

Astrele au in fiecare zi vesti pentru tine. Aboneaza-te la notificarile zodiei tale iar astrologul Vladimir iti va descifra mesajele citite in stele.

Alege zodia care te intereseaza:

Vreau notificariNu, multumesc