Setari Cookie-uri

Astrologie: Horoscopul piratilor

Zodiacul marin pentru fiecare semn astrologic

Mortul – Sagetator

Cei nascuti in aceasta zodie sunt asociati nu cu imaginea morbida, ci cu misterul care inconjoara miturile despre moarte. De altfel, misteriosi este cel mai bun cuvant prin care ii poti descrie pe Sagetatori.

Lor le este foarte greu sa se gandeasca la valentele materiale ale vietii pentru ca traiesc mai degraba cu capul in nori. Viseaza cu ochii deschisi iar uneori, chiar si cei mai apropiati oameni nu ii pot intelege pe deplin. Pot fi atrasi de filosofie, de istorie, sau chiar de ocult si au personalitati placute. Sunt genul de persoane care prefera sa asculte decat sa vorbeasca.


Capitanul – Capricorn

Reci, calculati si usor distanti, cei nascuti in Capricorn sunt asociati cu capitanul. Daca Varsatorii sunt conducatori sarmanti, nativii acestei zodii ajung in fruntea unor grupuri prin ambitie, uneori manipulare, pricepere si duritate.

Citește și:

Au atitudini impunatoare dar pot fi sarmanti, daca isi doresc acest lucru. Nu isi afiseaza sentimentele decat in compania putinilor oameni in care au incredere insa acest lucru nu inseamna ca nu stiu sa iubeasca, ci doar ca sunt mai retinuti.

Carma - Varsator

Nativii in Varsatori sunt facuti ca sa conduca si au fost inzestrati cu toate calitatile necesare. Desi de cele mai multe ori sunt oameni introvertiti, au suflete calde. In acelasi timp, sunt realisti, diplomati si foarte inteligenti.

Se lasa uneori coplestiti de emotii insa in general, sunt foarte echilibrati si stiu cum sa iasa din situatiile tensionate. Tin, totusi, foarte mult la spatiul personal si lasa cu greu oamenii in aceasta sfera.

Galionul – Pesti

Galionul este ornamentatia de lemn care se gaseste montata in prora navei. Uneori este bustul zeului Neptun, alteori a vreunui erou.

Citește și:

De cele mai multe ori, insa, este trupul unei fecioare cu coada de peste.
Cei nascuti in aceasta zodie sunt nativii cu cele mai sensibile suflete din zodiac. Au inimi calde si sunt, uneori, foarte naivi. De aceea, de-a lungul vietii vor fi dezamagiti de multi oameni pe care ii iubesc si care nu merita acest lucru.

Au prieteni putini insa de incredere si cred in dragoste adevarata pe care o vor intalni cu siguranta. Tocmai faptul ca nu isi pierd niciodata speranta in marea iubire ii face foarte optimisti si pregatiti sufleteste pentru un angajament pe viata alaturi de persoana potrivita.

foto shutterstock femeie pirat

Vizionare placuta


Kudika
16 Septembrie 2014
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.


Horoscop Kudika

Astrele au in fiecare zi vesti pentru tine. Aboneaza-te la notificarile zodiei tale iar astrologul Vladimir iti va descifra mesajele citite in stele.

Alege zodia care te intereseaza:

Vreau notificariNu, multumesc