Setari Cookie-uri

Horoscop erotic: Zodia amantului ideal

Libidoul si comportamentul sexual al fiecarei zodii

Comportamentul sexual al fiecarei zodii poate fi influentat de miscarile planetelor dintr-un anumit moment insa cele mai multe dintre caracteristicele erotice ale acestora sunt date , in general, de elementul natural dominant.

Horoscop sexual Berbec

Nativii in Berbec, in ceea ce priveste viata amoroasa, pot avea personalitati diferite in functie de varsta. Daca nativii pana in 25 de ani sunt grabiti, egoisti si nu prea tin cont de dorintele partenerilor, dupa aceasta varsta, perspectiva Berbecilor asupra sexului se schimba complet. Desigur ca este vorba si de experienta la mijloc dar cu predilectie, la mijloc este procesul de maturizare a acestor nativi care se declanseaza la 25, 26 de ani.

In orice caz, dupa aceasta varsta, Berbecii vor capata mai multa incredere in ei, isi accepta sexualitatea si sunt pregatiti sa o exploreze. Dorintele lor vor fi mai pronuntate insa vor tine cont si de cele ale partenerilor, chiar daca este vorba doar de o aventura de noapte.

Citește și:

foto shutterstock cuplu in piscina

Horoscop sexual Taur

Cei nascuti in aceasta zodie se numara printre romanticii zodiacului iar acest lucru se vede cel mai bine in felul in care fac sex. Pentru ei, fiecare experienta sexuala este unica si o vor trata ca atare. De regula, nu au aventuri amoroase ci doar relatii stabile insa, in special in anii de tinerete, vor fi tentati sa experimenteze mai mult.

Sunt oameni foarte atenti la nevoile partenerului de cuplu si, uneori, ii pun dorintele acestuia inaintea propriilor dorinte. Asta nu inseamna ca in pat Taurii sunt usor de dominat sau de controlat in viata de zi cu zi, ci ca jumatate din placerea lor este satisfacerea partenerului.

Horoscop sexual Gemeni

Gemenii sunt plini de resurse si de imaginatie in toate aspectele vietii lor iar cea sexuala nu face exceptie. La ei, felul in care isi vor folosi aceasta imaginatie depinde foarte mult de starea de spirit si cu siguranta nu vor exista doua nopti la rand la fel alaturi de Gemeni. Uneori pot fi romantici si foarte calzi iar alteori pot fi de-a dreptul agresivi in pat.

Citește și:

In orice caz, datorita personalitatilor puternice, nativii in aceasta zodie nu sunt usor de dominat in pat. Le place ca raportul de putere sa fie in echilibru, in acest sens, si nu ar accepta un partener care vrea doar sa preia comanda.

Vizionare placuta


Kudika
8 Octombrie 2014
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.


Horoscop Kudika

Astrele au in fiecare zi vesti pentru tine. Aboneaza-te la notificarile zodiei tale iar astrologul Vladimir iti va descifra mesajele citite in stele.

Alege zodia care te intereseaza:

Vreau notificariNu, multumesc