Setari Cookie-uri

Horoscop erotic: Zodia amantului ideal

Libidoul si comportamentul sexual al fiecarei zodii

Horoscop sexual Capricorn

Sexul este foarte important pentru persoanele nascute in Capricorn si nu fac niciodata acest lucru fara pasiune. In ciuda aparentei rigide si a fixatiilor evidente pentru care este recunoscuta aceasta zodie, in pat Capricornii au foarte multa imaginatie si nu se lasa dominati decat daca au chef.

Prin natura lor, ei sunt cei care tin fraiele unei relatii, atat in viata de zi cu zi cat si in ceea ce priveste sexul. Totusi, pentru ca sunt foarte orientati spre cariera si par mereu preocupati de altceva. De aceea, au momente in care detaseaza complet sexul de latura emotionala si nu se implica decat de la buric in jos. In ciuda pasiunii lor, partenerii Capricornilor se pot simti pur si simplu folositi.

Horoscop sexual Varsator

Nativii in Varsator nu au un libidou prea ridicat insa acest lucru nu inseamna ca le lipseste pasiunea. Pentru ei, preludiul incepe inainte sa cada hainele si le place sa se joace de-a soarecele si pisica. In plus, isi tin partenerii pe jar si sunt imprevizibili.

Citește și:

In pat, cuvantul care ii defineste cel mai bine este „intens”. Le plac jocurile de roluri si au fantezii sexuale aprinse pe care si le vor implini doar alaturi de un partener in care au cea mai mare incredere si care da dovada de aceeasi deschidere ca Varsatorii.

Horoscop sexual Pesti

Persoanele nascute in zodia Pestilor sunt definite de romantism. Dragostea si sexul sunt profund conectate si nu vor accepta una fara cealalta. Nu au foarte multi parteneri de-a lungul vietii dar toate relatiile pe care le au sunt stabile.

In ceea ce priveste sexul, sunt foarte atenti la nevoile celeilalte persoane si isi satisfac intotdeauna partenerii, chiar daca acest lucru inseamna sa isi amane placerea. Pot avea si porniri erotice mai toride, sa le spunem, dar de cele mai multe ori sunt blanzi si romantici.

foto prima pagina shutterstock cuplu sexy

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
8 Octombrie 2014
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.


Horoscop Kudika

Astrele au in fiecare zi vesti pentru tine. Aboneaza-te la notificarile zodiei tale iar astrologul Vladimir iti va descifra mesajele citite in stele.

Alege zodia care te intereseaza:

Vreau notificariNu, multumesc