Setari Cookie-uri

Zodiacul alimentatiei pentru fiecare zodie

Daca vrei sa ai intotdeauna o silueta de invidiat si un orgabnism sanatos, vezi ce alimente iti sunt permise in functie de zodie!

Fiecare dintre noi, indiferent de semnul zodiacal sub care s-a nascut, trebuie sa aiba grija la alimentatie si la stilul de viata. In ultimul timp se promoveaza foarte mult stilul de viata sanatos ce include miscarea fizica si o alimentatie bazata pe fructe si legume, insa in acelasi timp sunt promovare si foarte multe diete care nu sunt neaparat sanatoase.

Asa cum fiecare zodie are cateva caracteristici specifice care ajuta la individualizarea personalitatii, asa si alimentatia se poate adapta in functie de semnul zodiacal.

Sa vedem asadar, ce alimente sunt recomandate fiecarei zodii in parte.

foto: femeie tanara, Shutterstock

Berbec

Pentru ca berbecii sunt incapatanati si se arunca cu capul inainte se infing la prima dieta care le sare in ochi fara sa analizeze prea bine ce presupune aceasta. Alimentatia berbecilor trebuie sa se bazeze pe legume verzi, seminte si multe lichide. De evitat este excesul de condimente.

Citește și:

Pentru ca berbecii sunt firi active, acestia nu au probleme cu fluctuatiile de greutate si nici cu afectiunile grave.

Taur

Spre deosebire de berbeci, taurii sunt mai sedentari din fire asa ca alimentatia lor trebuie sa fie una bazata pe cruditati si proteine vegetale. Pentru ca au un metabolism mai lenes, ar trebui sa evite consumul carbohidratilor si al dulciurilor.

Inca o problema pe care o au taurii cand vine vorba despre o alimenatie echilibrata este consumul optim de lichide ce ar trebui echilibrat.

Gemeni

Se spune ca gemenii sunt persoane foarte active si ca nu au probleme cu greutatea decat atunci cand traiesc cate o dezamagire, moment in care cad in patima fast-food-urilor si a alimentelor energizante.
O alimentatie echilibrata pentru gemeni se bazeaza pe citrice, legume verzi, fructe si seminte.

Vizionare placuta


Kudika
13 Octombrie 2014
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.


Horoscop Kudika

Astrele au in fiecare zi vesti pentru tine. Aboneaza-te la notificarile zodiei tale iar astrologul Vladimir iti va descifra mesajele citite in stele.

Alege zodia care te intereseaza:

Vreau notificariNu, multumesc