Setari Cookie-uri

Zodiacul alimentatiei pentru fiecare zodie

Daca vrei sa ai intotdeauna o silueta de invidiat si un orgabnism sanatos, vezi ce alimente iti sunt permise in functie de zodie!

Rac

Racilor le place foarte mult sa gateasca si fac asta cu drag si pentru cei din jur. Sunt insa foarte suparaciosi daca nu mananci tot din farfurie si nu te vor ierta prea usor. Pentru ca le place sa gateasca, sunt si gurmanzi si mananca aproape tot ce le pica in mana.

Pentru o alimentatie echilibrata in cazul racilor, trebuie sa se axeze pe lactate si cereale, sa renunte la dulciuri si alimente procesate.

Leu

Leii sunt de cele mai multe ori multumiti de felul in care arata si nu se preocupa prea mult de acest aspect astfel incat se ghideaza dupa vorba populara "tot ce zboara se mananca" si nu se dau inapoi de la nimic.

O alimentatie potrivita pentru un leu sanatos este alcatuita din cereale integrale, fructe si legume.

Fecioara

Fecioarele sunt adesea pretentioase la mancare si daca ar putea sa traiasca doar cu apa ar fi perfect. Pentru ca eventualele neplaceri sa fie evitate se recomanda o alimentatie vegetariana cat mai diversificata.

Citește și:

Balanta

Se spune despre balante ca iau cu greu o decizie si ca niciodata nu pot duce o dieta la final pentru ca sunt prea pofticioase si asta pe buna dreptate. Esti predispusa sa mananci foarte multi carbohidrati asa ca ar trebui sa incerci sa renunti la ei.

O alimentatie echlibrata pentru tine trebuie sa se bazeze pe fructe, legume, lactate si carne slaba.

Scorpion

Organismul unui scorpion are intotdeauna tendinta de ingrasare, dar nativii reusesc intotdeauna sa gaseascaun echilibru si sa nu cada in extrema neplacuta.

Pentru o alimentatie potrivita, un scorpion trebuie sa includa in dieta zilnica fructe, legume si carne slaba.

Vizionare placuta


Kudika
13 Octombrie 2014
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.


Horoscop Kudika

Astrele au in fiecare zi vesti pentru tine. Aboneaza-te la notificarile zodiei tale iar astrologul Vladimir iti va descifra mesajele citite in stele.

Alege zodia care te intereseaza:

Vreau notificariNu, multumesc