Setari Cookie-uri

Zodiacul alimentatiei pentru fiecare zodie

Daca vrei sa ai intotdeauna o silueta de invidiat si un orgabnism sanatos, vezi ce alimente iti sunt permise in functie de zodie!

Sagetator

Sagetatorul cade usor in capcana dulciurilor si a alcoolului insa cu putina atentie se poate tine departe de ele. Dieta unui sagetator sanatos trebuie sa se axeze pe cereale, seminte si fructe proaspete.
De evitat sunt bauturile carbogazoase si dulciurile.

Capricorn

Capricornul este poate cel mai mare gurmand al zodiacului asa ca trebuie sa aiba mare atentie la alimentele pe care le consuma. De cele mai multe ori nu se poate abtine si mananca mult mai mult decat este cazul reusind sa ajunga la afectiuni gastrice.

Pentru ca situatiile neplacute sa fie evitate la timp, alimentatia capricornului trebuie sa se bazeze pe salate, fructe si seminte.

Varsator

Varsatorii sunt cei mai creativi nativi ai zodiacului si acest lucru se poate observa si in stilul lor alimentar care poate fi foarte ciudat pentru cei din jur. Ii place sa combine preparatele culinare in cel mai original mod posibil si de fiecare data ii iese ceva delicios.

Citește și:

O alimentatie echilibrata in cazul varsatorilor este una bazata pe fructe, legume si peste.

Pesti

Pestii se numara printre nativii pretentiosi atunci cand vine vorba de mancare. Le place sa se rasfete cu mancaruri fine preparate atent pana in cel amai mic detaliu. De cele mai multe ori tind sa exagereze si sa consume alimente necunoscute.

O alimentatie sanatoasa in ceea ce priveste nativul zodiei pesti se bazeaza pe cereale integrale, fructe, legume si fructe de mare.

foto prima pagina: femeie la cumparaturi, Shutterstock

Vizionare placuta


Kudika
13 Octombrie 2014
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.


Horoscop Kudika

Astrele au in fiecare zi vesti pentru tine. Aboneaza-te la notificarile zodiei tale iar astrologul Vladimir iti va descifra mesajele citite in stele.

Alege zodia care te intereseaza:

Vreau notificariNu, multumesc