Setari Cookie-uri

Astrologie: Horoscopul zanelor

Fiinta supranaturala care vegheaza asupra ta in functie de ziua nasterii

Joi - Rhys Dwfen

Rhys Dwfen nu este o singura zana ci un intreg clan. Fiintele fantastice traiesc pe un taram secret si datorita unei plante magice care creste aici, casa lor este invizibila pentru oameni. Rhys Dwfen sunt foarte frumosi la chip dar mai mici de inaltime decat altii din neamul lor. Sunt cunoscuti pentru onestitatea lor, pentru priceperea cu care incheie targuri si mai ales, pentru ca stiu sa fie recunoscatori atunci cand cineva la face un bine.

Tocmai de aceea, micul clan vegheaza asupra celor nascuti joia. Te poti baza intotdeauna pe cuvantul acestor oameni si nu isi incalca niciodata promisiunile. Chiar daca au mult fler in afaceri, ei sunt extrem de cinstiti si nu cauta sa ii insele pe ceilalti.

Au foarte multa incredere in ei si cer ajutorul altora extrem de rar, aproape niciodata. Totusi, cand ajung in situatiile in care sunt nevoiti sa faca acest lucru, fac o datorie de onoare in a rasplati efortuile care s-au depus pentru ei.

Citește și:

Vineri – Fenoderee

Fenoderee nu este o zana ci un „zan”. El traieste in singuratate pe campuri si dealuri inverzite. Chiar daca pare ursuz si posac, Fenoderee este pur si simplu foarte serios. Are obiceiul sa se indragosteasca de fetele oamenilor si se spune ca tocmai de aceea locuieste singur.

Clanul sau, Ferrushyn, l-a invitat la o Sarbatoare a Recoltei insa el, ocupat cu seductia unei fete, a uitat complet. De altfel, si protejatii sai, oamenii nascuti vinerea, au obiceiul sa isi piarda capul atunci cand se indragostesc. Viseaza cu ochii deschisi dar, in ciuda batailor rapide de inima, iubirile lor trec la fel ca ploile de vara.

Au personalitati placute si un simt al umorului foarte dezvoltat. Tocmai de aceea, nu se lovesc de prea multe refuzuri si cuceresc foarte repede. Pana cand isi vor intalni sufletul pereche, persoanele nascute vinerea vor schimba destui parteneri.

Citește și:

Sambata – Zana Ohdow

Exista o incertitudine asupra acestui nume. Unele legenede vorbesc despre o zana numita astfel, in timp ce altele fac referire la un clan intreg. In orice caz, elementul comun al celor doua mituri este ca Ohdow este singura fiinta supranaturala care traieste sub pamant.

Este un simbol al renasterii si al triumfului binelui asupra raului. Mai mult de atat, Ohdow este foarte bogata pentru ca in stapanirea cad nu doar semintele care germineaza sub pamant ci si toate bogatiile minerale. In plus, in stapanirea sa sunt duhurile rele care stranesc fioaroase cutremure de pamat pe care Ohdow le opreste cu aripile sale.

Persoanele nascute in zile de sambata nu au vieti usoare dar au putere sa se ridice de fiecare data cand se lovesc de greutati. Mai mult de atat, tin piept oamenilor atunci cand acestia incearca sa comita nedreptati si nu se abat niciodata de la drumul lor. De altfel, ei isi croiesc soarta cu propriile maini si se bazeaza exclusiv pe puterile lor.

Citește și:

Duminica – Zana Slooa

Zana care traieste pe taramurile Scotiei este inconjurata de mister. Se spune ca ea vegheaza asupra sufletelor care nu pot trece inca in lumea cealalta pentru ca au inca datorii de platit in aceasta viata. o alta legenda spune ca Slooa nu ar fi de fapt o zana ci un inger care nu mai stie drumul spre Rai.

In orice caz, Slooa poate fi de temut atunci cand oamenii ii incalca teritoriul si ii pedepseste aspru pe cei care o nesocotesc. Daca pasesti cu grija peste tinuturile stapanite de ea si nu faci niciun rau padurilor si animalelor pe care le are in grija, te va lasa sa treci nevatamat. Mai mult de atat, pe cei care fac fapte bune catre cei neajutorati, Slooa le vegheaza pasii si ii rasplateste.

Asemenea patronului lor, cei nascuti duminica tin foarte mult la spatiul personal si nu invita foarte multi oameni in aceasta zona. In plus, au o usoara reticenta fata de persoanele pe care nu le cunosc prea bine iar increderea lor se castiga destul de greu. Nu sunt ursuzi sau nesociabili dar sunt foarte independenti si primesc in inimile lor doar pe cei care pot respecta acest lucru, inclusiv in dragoste.

Citește și:

foto prima pagina shutterstock zana cu aripi

Vizionare placuta


Corporatist pasionat de exceluri pe timp de zi, astrolog pierdut în stele by night. Peste cu ascendent în Vărsător și Marte în Berbec. Pentru a-mi păstra apretul jobului de zi...

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.


Horoscop Kudika

Astrele au in fiecare zi vesti pentru tine. Aboneaza-te la notificarile zodiei tale iar astrologul Vladimir iti va descifra mesajele citite in stele.

Alege zodia care te intereseaza:

Vreau notificariNu, multumesc