Setari Cookie-uri

Horoscopul romanesc al dragostei

Vechiul zodiac al iubirii

Martisor – Zodia Berbecului

Oamenii nascuti in Martisor nu sunt cumpatati la nimic, nici la mancare, nici la iubit. Mai calca stramb, mai spun cate o minciuna dar ti-e mai mare dragul sa stai de vorba cu ei. Cine se insoteste cu un om din zodia Berbecului, o sa traga multe, si bune si rele.

Sunt destepti si iscusiti, deprind usor mestesuguri dar nu prea dau pe branci de munca. Mai bine ii lasa pe altii si ei doar sa traga foloasele. De multe ori, nici nu stii cand vorbesc serios sau cand te iau in zeflemea ca au limba ascutita si stiu sa suceasca mintea omului doar din cuvinte.

Prier – Zodia Taurului

Tare sunt dragastosi barbatii si femeile nascute in Prier. Le e sufletul numai adiere de primavara si stiu sa iubeasca fara frica. Sunt cumpatati la bani si tin de ei. Nu sunt zgarciti dar cunosc valoarea banului si de obicei, daca e sa se imbogateasca, o sa castige doar prin munca.

Citește și:

Isi pierd repede mintile dupa cate un chip frumos si mai ca s-ar incredere indragostiti macar o data pe luna. Cand isi gasesc jumatatea, oamenii nascuti in Prier nu mai au ochi pentru altcineva dar pana atunci, vor avea de tras destule in dragoste.

Florar – Zodia Gemenilor

Oameni iscuti la vorbe, cei nascuti in Florar sunt negustori priceputi, buni de politica sau de avocatura. Gandesc mai sucit decat altii si stiu sa citeasca bine firea omului. Sunt veseli si senini la fata, cu obrazul plin, gura carnoasa.

Greu la cade cineva cu tronc si le place sa se joace de-a indragostirea. Totusi, cand o sa ajunga sa iubeasca din toata inima, oamenii nascuti in Florar stiu sa se dea dupa celalalt dar stiu si cand sa traga spuza pe turta lor.

Nu poate sa ii minta nimeni dar ei stiu bine sa ticluiasca. Daca e sa mai calce stramb din cand in cand, nu ii stie nici vantul, nici pamantul.

Citește și:

Ciresar – Zodia Racului

In luna lui Ciresar se nasc oamenii foarte sensibili din fire. Sunt iuti la manie si de multe ori gelosi. Abia stiu ei sa isi tina firea in frau dar incearca sa ii ia si pe altii in stapanire. In dragoste sunt statornici dar pentru ca au obiceiul sa umble cu banuiala, devin sacaitori si cicalitori pentru celalalt.

Vizionare placuta


Kudika
24 Februarie 2015
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.


Horoscop Kudika

Astrele au in fiecare zi vesti pentru tine. Aboneaza-te la notificarile zodiei tale iar astrologul Vladimir iti va descifra mesajele citite in stele.

Alege zodia care te intereseaza:

Vreau notificariNu, multumesc