Setari Cookie-uri

Horoscopul romanesc al dragostei

Vechiul zodiac al iubirii

Nici ei nu prea se joaca de-a indragosteala si cauta pe cineva care sa ii inteleaga. Ei se potrivesc fie cu firi mai molcome care sa le faca mereu dupa voie, cu cu firi mai aprinse care sa stie sa le struneasca apucaturile si geloziile.

Cuptor – Zodia Leului

Plini de mandrie si de fala, cei nascuti in Cuptor stiu sa se faca placuti. Pe unde merg sunt sufletul petrecerii si isi gasesc iute perechea mai de-o noapte, mai de doua. Sunt curati la chip, bine facuti, mladii si usurei la picior.

Le place dragostea si o sa le treaca multi prin mana pana cand o sa gaseasca pe cineva care sa aiba ac de cojoacele lor. Cand le cade de-adevaratelea cu tronc cineva si prind drag, nu se mai uita pe langa ei si nici nu umbla noaptea pe la alte case. Tin de cuibul lor, sunt muncitori si dragastosi nevoie mare!

Gustar – Zodia Fecioarei

Cei nascuti in luna lui Gustar sunt bine chibzuiti. Potriviti ca statura, ca port si ca vorba, oamenii lui Gustar au noroc in toate. Muncesc mult, de mici si invata repede valoare banului. Chiar daca nu sunt avari, nici nu le da mana sa arunce banii in stanga si in dreapta.

Citește și:

Sunt seriosi cu iubirea asa cum sunt ei seriosi cu orice altceva. Decat sa stea o noapte, doua cu un om care le e drag, mai bine se lipsesc si stau in banca lor pana cand gasesc omul care sa merite iubirea lor.

Acasa sunt iubareti si cu bagare de seama la perechile lor dar cand ies in lume, nici n-ai sti ca sunt insotiti cu cineva, asa pot fi de reci.

Rapciune – Zodia Cumpenei

In zodia Cumpenei se nasc oamenii iubitori de frumos, de liniste si pace. Nu le place agitatie si se feresc de petreceri zgomotoase. Nu sunt oameni imposcati si stiu cum sa se imprieteneasca dar cauta sa tina pe langa ei doar firi ca ale lor, cumpatate si linistite.

Nu se baga in certuri si nu cauta sfada dar daca ii calci pe bataturi, nu se dau in laturi sa-ti spuna vreo doua si sa te puna in banca ta. Sunt curtenitori si stiu sa sususre marunt din buze atunci cand prind drag de cineva si le vine cheful de iubit. Atunci cand iubesc din inima, nu le mai trebuie nici casa, nici masa daca si-au gasit jumatatea.

Citește și:

Brumarel – Zodia Scorpiei

Scorpiile sunt firi tainice si ascunse. Sunt mereu incruntati si le umbla multe ganduri prin cap. Tocmai de aceea nu e lesne sa le patrunzi in suflet.

Vizionare placuta


Kudika
24 Februarie 2015
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.


Horoscop Kudika

Astrele au in fiecare zi vesti pentru tine. Aboneaza-te la notificarile zodiei tale iar astrologul Vladimir iti va descifra mesajele citite in stele.

Alege zodia care te intereseaza:

Vreau notificariNu, multumesc