Setari Cookie-uri

Horoscopul secret al Atlantidei

Misterul zodiilor din Atlantida

Legiuitor

Ziua nasterii: 13, 14, 15, 16, 17, 18

Asa cum le spune si numele, Legiutorii sunt carcacterizati de un acut simt al dreptatii si al responsabilitatii morale. Nu vor accepta ca cineva sa ii desconsidere sau sa nu le respecte munca si in copilarie pot da dovada de foarte multa incapatanare.

Pot avea infatisari aspre si sunt persoane dintr-o bucata. Rareori se intampla ca acesti oameni sa vada viata si altfel decat in alb si negru. Pentru ei, binele si raul sunt zone foarte clar definite si nu exista o cale de mijloc.

Injustitia este cel mai rau lucru care i se poate intampla unui om iar cei nascuti sub semnul Legiuitorului vor face tot ce le sta in putere pentru a indrepta astfel de neajunsuri, atunci cand se lovesc de ele.

Razboinic

Ziua nasterii: 19, 20, 21, 22, 23, 24

In mod evident, sub semnul Razboinicului se nasc acei oameni foarte siguri pe ei si care isi vor construi singuri drumul in viata. Nu se asteapta la niciun ajutor din partea nimanui si ii pot banui pe ceilalti de intentii ascunse, chiar daca nu este cazul.

Citește și:

Au principii foarte bine inradacinate inca din copilarie si nu se vor abate de la acestea. Foarte rar se intampla sa faca in viata compromisuri si daca ceva nu iese asa cum se asteptau, nu vor cauta vinovati in exterior si nici nu isi vor plange de mila. Atunci cand viata incearca sa ii doboare, Razboinicii vor cauta solutii si se vor ridica de fiecare data.

In dragoste sunt extrem de pretentiosi si nu isi pierd niciodata capul in fata unui chip frumos. Mai mult de atat, nu isi vor pierde timpul cu aventuri si isi vor concentra eforturile doar asupra unui partener care se va ridica la inaltimea standardelor acestor oameni.

Navigator

Ziua nasterii: 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31

Trebuie mentionat ca, inainte de orice, atlantii formau, cel putin in teorie, o societate dezvoltata tehnologic, ce-i drept, insa bazata pe puterea maritima. Tocmai de aceea, Navigatorul este una dintre cele mai complexe semne zodiacale.

Citește și:

Navigatorii sunt deschizatori de drumuri. Au minti ascutite si personalitati pline de originalitate. Nu le este teama sa mearga pe drumuri neexplorate si, in lumea moderna, acest lucru se transpune prin faptul ca ei gasesc intotdeauna solutii alternative in cadrul situatiilor extrem de dificile.

De asemenea, Navigatorii au o imaginatie bogata si viseaza din cand in cand cu ochii deschisi dar asta nu inseamna ca isi pierd vreodata din vedere scopurile. Stiu intotdeauna ce isi doresc de la viata si dispun de resursele interioare necesare pentru a-si atinge tintele, indiferent cat de sus plasate sunt acestea.

Cu siguranta vor fi nevoiti sa faca sacrificii destul de mari pe parcurs insa ei stiu ca maretia are un pret si cei mai multi dintre Navigatori sunt dispusi sa il plateasca.

foto prima pagina shutterstock sirena in apa

Vizionare placuta


Kudika
3 Martie 2015
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.


Horoscop Kudika

Astrele au in fiecare zi vesti pentru tine. Aboneaza-te la notificarile zodiei tale iar astrologul Vladimir iti va descifra mesajele citite in stele.

Alege zodia care te intereseaza:

Vreau notificariNu, multumesc