Setari Cookie-uri

Horoscopul cosmic al divinitatilor hinduse

Influenta zeilor indieni asupra planetelor pentru fiecare zodie

Parvathi – Marte

Zodie: Berbec, Scorpion

Zeita Parvati este una dintre manifestarile lui Devi, marea zeita universala si reprezinta energia benefica. Tot ea stapaneste muntii si poate aduce in inimi dragostea curata, exprimata cu sinceritate si tandrete. In acelasi timp, Parvati este socotita patroana iubirii, a fertilitatii si a adoratiei.

Paradoxal, ea este asociata cu Marte, zeul razboiului la romani. Dar pentru ca in dragoste si in razboi totul este permis, cei doi zei au puteri egale.

Nativii in Berbec par totusimai degraba guvernati de o zeita a iubirii decat de un zeu belicos. Sunt plini de pasiune, nu doar in ceea ce priveste viata de cuplu ci si in celelalte aspecte ale vietii de zi cu zi. Pun suflet in tot ce fac si nu lasa niciodata lucrurile neterminate. Sunt ambitiosi dar in acelasi timp, au o doza de rebeliune care ii impiedica sa functioneze la capacitate maxima intr-un mediu cu reguli foarte stricte.

Citește și:

Cuceresc foarte usor cand isi propun acest lucru insa interesul lor poate fi pierdut la fel de repede pentru ca nu suporta monotonia.

Scorpionii sunt persoane cel putin la fel de pasionale ca Berbecii insa pentru ca acesti mativi sunt mult mai introvertiti, latura aceasta a lor iese la iveala doar in preajma oamenilor care ii cunosc foarte bine. Pentru toti ceilalti par, si sunt inconjurati de mister.

De altfel, aceasta aura functioneaza in avantajul Scoprionilor si este una dintre armele lor recunoscute de seductie.

Vishnu – Mercur

Zodie: Gemeni, Fecioara

Zeul Vishnu este una dintre cele mai venerate figuri divine din panteonul indian. Este o manifestare a a Marelui Zeu suprem si este descris ca avand patru brate si pielea de culoarea norilor plini de apa.

Nativii in sunt persoane extrem de comunicative si, pentru ca sunt guvernati de Mercur, sunt negociatori abili. Stapanesc foarte bine cuvintele si stiu cum sa se comporte cu ceilalti, astfel incat Gemenii sa nu iasa niciodata in pierdere.

Citește și:

Sunt extrem de creativi si au foarte multa imaginatie dar le lipseste statornicia. Dobandesc insa si acest lucru pe masura ce se maturizeaza si, bineinteles, atunci cand se vor indragosti.

Spre deosebire de Gemeni, nativii in Fecioara nu au o imaginatie chiar atat de bogata. In schimb, sunt foarte organizati si stabili din punct de vedere emotional. De regula, atunci cand o fecioara promite ceva, poti sa fii sigur ca se va tine de promisiune.

Acesti nativi nu sunt cei mai aventurosi oameni din lume si se feresc de persoanele superficiale. Tocmai de aceea, nici nu vor avea prea multi parteneri de-a lungul vietii.

Vizionare placuta


Kudika
10 Martie 2015
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.


Horoscop Kudika

Astrele au in fiecare zi vesti pentru tine. Aboneaza-te la notificarile zodiei tale iar astrologul Vladimir iti va descifra mesajele citite in stele.

Alege zodia care te intereseaza:

Vreau notificariNu, multumesc