Setari Cookie-uri

Horoscopul cosmic al divinitatilor hinduse

Influenta zeilor indieni asupra planetelor pentru fiecare zodie

Hanuman – Venus

Zodii: Taur, Balanta

Hanuman este unul dintre cei mai slaviti zei ai Indiei si are numeroase reprezentari in templele din tara. El este celebrul zeu-maimuta, cel stapan pe simturile sale, cel rapid ca vantul, iute ca gandul, razboinic neinfricat si puteri fara masura, distrugatorul demonilor, zeul cu trupul ca un munte de aur, detinator de virtuti nenumarate si cel mai drag supus al lui Rama. Marele zeu Hanuman este patronul planetei Venus, cea care ii influenteaza pe Tauri si pe Balante.

Nativii in Taur sunt intr-adevar, romantici incurabili. Ei s-au nascut indragostit si stiu sa iubeasca asa cum nu o face nicio alta zodie. In mod paradoxal, sunt si extrem de realisti. Taurii sunt nativii care vor reusi sa tina intotdeauna in echilibru latura materiala a vietii cu aspectul sentimental, fara sa se vanda sau sa se lase cumparati. Doar dragostea adevarata ii poate multumi si orice alta bogatie materiala paleste pentru ei in fata iubirii. Sunt extrem de loiali si destul de echilibrati din punct de vedere emotional, cu mentiunea ca din cand in cand, au episoade de melancolie.

Citește și:

Balantele sunt firi iubitoare de frumos si au un simt estetic innascut. Valorile materiale nu conteaza foarte tare pentru cei nascuti in zodia Cumpenei. Totusi, ei pun mult pret pe eticheta si pe bunele maniere iar daca acestea nu sunt respectate, Balantele tind sa desconsidere din start persoanele care fac astfel de gafe.

Sunt curiosi din fire si foarte aventurosi, inclusiv din punct de vedere sentimental insa au o doza serioasa de romantism. Tocmai de aceea vor avea numerosi parteneri de dragoste inainte sa isi cunoasca sufletul pereche.

Maa Durga – Saturn

Zodii: Capricorn, Varsator

In mitologia hindusa, Durga este una dintre cele mai respectate si cele mai temite zeite. Pe cat este de frumoasa, pe atat poate fi de nemiloasa. Ea s-a nascut in forma adulta din energiile primordiale ale tuturor zeilor, eliberate intr-un eveniment de proportii universale. Din uniunea acestora, s-a nascut Marea Durga, cea invincibila.

Citește și:

Personalele nascute in Capricorn sunt oameni cu firi si nervi de otel. Ei sunt cei pe care te poti baza in situatii tensionate pentru ca isi pastreaza tot timpul sangele rece si urmeaza calea cea mai practica si logica. De la distanta, pot parea oameni reci si indiferenti. De fapt, acesti nativi au u mecanism de aparare foarte bine pus la punct si isi vor lasa garda jos doar in fata celor in care au incredere. Iar increderea unui Capricorn nu se capata cu una, cu doua.

In acelasi timp, ei sunt foarte ambitiosi, siguri pe ei si cu gustul victoriei. In dragoste sunt destul de aventurosi si nu le este teama sa experimenteze. Totusi, pana cand nu sunt convinsi ca partenerii merita intr-adevar eforturi din partea lor, Capricornii ii vor tine tot timpul la distanta, intr-un sah al nervilor si sentimentelor.

Varsatorii, ceilalti protejati ai Durgai, sunt razboinici in felul lor. Ei nu pleaca la lupta inarmati cu sabii si cutite, ci cu imaginatie si discursuri coerente. Varsatorii pot fi considerati vizionari si traiesc de multe ori cu un picior inaintea vremurilor actuale. De regula, se adapteaza bine in situatiile noi si leaga prietenii destul de usor. Acest lucru nu ii face insa, mai putin introvertiti pentru ca, in interior, cei mai multi dintre Varsatori sunt asa.

Citește și:

Tin foarte mult la intimitatea lor si trateaza chestiunile de suflet cu cea mai mare seriozitate. Tocmai de aceea nu se vor juca niciodata de-a iubirea si vor avea foarte putini parteneri de dragoste de-a lungul vietii.

foto prima pagina shutterstock zeita lakshmi

Vizionare placuta


Kudika
10 Martie 2015
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.


Horoscop Kudika

Astrele au in fiecare zi vesti pentru tine. Aboneaza-te la notificarile zodiei tale iar astrologul Vladimir iti va descifra mesajele citite in stele.

Alege zodia care te intereseaza:

Vreau notificariNu, multumesc