Setari Cookie-uri

Cum iubeste zodia Taur?

Tot ce trebuie sa stii despre barbatul Taur si femeia Taur in dragoste si viata

Taurul este primul semn astrologic stabilit de vechii mesopotamieni. Cu toate acestea, acceptiunea generala asupra originii mitologice a acestei zodii vine pe filiera elena. Unii sunt de parere ca numele constelatiei se trage din legenda Europei.

Aceasta era o tanara nimfa de care s-a indragostit Zeus. Pentru a o atrage pe fata, regele zeilor s-a transformat intr-un taur alb, de-o frumusete nemaintalnita, si cu coarnele de aur. Atrasa de infatisarea neobisnuita a animalului, Europa s-a apropiat cu incredere de acesta. Insa Zeus a aruncat-o pe spinare si a taiat apele marii cu ea pana cand au ajuns pe continentul care astazi poarta numele nimfei.

O alta legenda spune ca semnul astrologic si-a primit denumirea dupa Taurul Cretan. Animalul fusese trimis in Creta de catre Poseidon pentru a-l pedepsoi pe regele Minos.

Nu doar ca fiara facea prapad in calea sa dar regele apelor i-a stranit reginei Pasiphae o pasiune nebuna pentru acest animal. Din uniunea ei cu taurul s-a nascut Asterion, Minotaurul.

Citește și:

foto shutterstock cuplu elegant

Caracteristici generale pentru zodia Taur

Persoanele nascute in zodia Taurului sunt oameni foarte practici, cu multa rabdare si, in general, foarte dedicati celor iubiti sau cauzelor in care cred. Sunt foarte precauti atunci cand interactioneaza cu oameni noi insa dau dovada de cumpatare si in toate celelalte aspecte ale vietii. Chiar daca nu sunt despotici saumanati de dorinta de putere, Taurii ii pot domina ceilalti oameni fara sa fie constienti de acest lucru.

De regula, Taurii se numara printre cei mai loiali nativi ai zodiacului. Nu se feresc de rutina si stiu sa o gestioneze mai bine decat altii. Ceea ce este complet caracteristic pentru ei este faptul ca, desi sunt realisti, practici si foarte bine ancorati in realitate, atunci cand vine vorba de dragoste, Taurii dau dovada de foarte mult romantism si pot fi surprinsi deseori visand cu ochii deschisi.

Citește și:

Mai mult de atat, chiar si in ciuda unei aparente fragilitati, nativii in Taur sunt oameni foarte puternici si rezistenti, atat din punct de vedere fizic, dar mai ales in ceea ce priveste latura emotionala.

Citeste pe Kudika.ro

Cum iubeste zodia Pesti?

Cum Iubeste zodia Berbec?

Vizionare placuta


Kudika
13 Martie 2015
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.


Horoscop Kudika

Astrele au in fiecare zi vesti pentru tine. Aboneaza-te la notificarile zodiei tale iar astrologul Vladimir iti va descifra mesajele citite in stele.

Alege zodia care te intereseaza:

Vreau notificariNu, multumesc