Setari Cookie-uri

Cum iubeste zodia Taur?

Tot ce trebuie sa stii despre barbatul Taur si femeia Taur in dragoste si viata

Cum iubeste barbatul Taur?

Desi are o sensibilitate sufleteasca aparte si este romantic, barbatul Taur nu este omul gesturilor ample, publice si lacrimogene de iubirea. Dragostea lui se vede in gesturile mici pe care le face mai ales atunci cand te astepti mai putin.

In acelasi timp, pentru ca este o fiinta foarte practica, este foarte posibil sa mentina o relatie de prietenie de lunga durata cu persoana de care s-a indragostit, doar pentru a-i cunoaste obiceiurile.

In ceea ce priveste jocul seductiei, are nevoie de un dram de incurajare si nu intelege gesturile subtile. Totusi, atunci cand se indragosteste, o va face ca nicio alta zodie. Persoana iubita va simti tot timpul puterea iubirii lui, se va simti mereu in siguranta alaturi de el si va primi dovezi zilnice de afectiune si respect din partea barbatului Taur.

Atunci cand e sigur de sentimentele lui, este statornic, romantic si foarte, foarte fidel. Chiar daca nu e o persoana plictisitoare, barbatul Taur se va feri intotdeauna de oamenii excentrici, zgomotosi sau insistenti.

Citește și:


Foto: taur, Shutterstock

Cum iubeste femeia Taur?

Femeile nascute in aceste zodii exceleaza in multe domenii ale vietii lor, inclusiv in ceea ce priveste arta seductiei. Nu doar ca sunt prezente memorabile, intotdeauna de o frumusete si eleganta clasica dar au si firi foarte placute. Stiu exact ce isi doresc, de la viata si din dragoste, si isi vor canaliza toate eforturile pentru a-si atinge scopurile.

Au atitudini foarte realiste si sunt extrem de protectoare cu cei pe care ii iubesc. In acelasi timp, sunt genul de femei care isi urmeaza visele si ii incurajeaza pe ceilalti sa faca acelasi lucru. In dragoste, femeile Taur sunt fidele si foarte devotate. Nu le este teama sa isi arate afectiunea si poarta in permanenta grija partenerilor de cuplu.

Ca sa impresionezi aceste native, trebuie sa dai dovada de eleganta atat in caracter, cat si in tinuta, de inteligenta, diplomatie, romantism si politete. Tocmai pentru ca femeile Taur au atat de multe lucruri bune de daruit, asteapta acelasi lucru si de la partenerii lor. Intr-o relatie, exista doua pacate peste care Tauroiacele nu vor putea trece. Intai, este lipsa de fidelitate.

Citește și:

Oricat de mult ar iubi un barbat, femeile acestei zodii nu vor putea inchide in fata unor aventuri de-ale parteneriolor. Chiar daca nu vor pune punct imediat povestii, lipsa de loialitate din partea barbatului iubit va lasa urme foarte adanci.

Al doilea pacat peste care ele nu vor trece este stirbirea independentei. Ele sunt femei echilibrate din toate punctele de vedere si nu au nevoie sa fie conduse, ghidate in viata sau „imblanzite” in vreun fel. Cu atat mai mult cu cat ele sunt extrem de loiale si devotate, nu ar accepta in veci langa ele parteneri extrem de gelosi sau pur si simplu posesivi.


foto prima pagina shutterstock portret de femeie

Vizionare placuta


Kudika
13 Martie 2015
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.


Horoscop Kudika

Astrele au in fiecare zi vesti pentru tine. Aboneaza-te la notificarile zodiei tale iar astrologul Vladimir iti va descifra mesajele citite in stele.

Alege zodia care te intereseaza:

Vreau notificariNu, multumesc