Setari Cookie-uri

Zilele benefice in dragoste pentru fiecare zodie in 2015

Horoscopul iubirii: Zilele norocoase in dragoste in acest an

Aceste noi relatii se anunta a fi pline de pasiune insa nativii in Rac nu trebuie sa uite ca nu este suficienta atractai fizica pentru a pune bazele unei relatii pe termen lung. Important este sa nu uite cine sunt, care sunt dorintele, pasiunile si sperantele lor de viitor. Este perfect normal sa faca anumite compromisuri de dragul partenerilor insa nu trebuie sa uite niciun moment cine sunt de fapt.

In ceea ce priveste Racii care au deja o relatie stabila, se vor bucura de tot sprijinul partenerilor de cuplu atunci cand vor fi nevoiti sa ia decizii radicale, cel mai probabil cu privire la locul de munca. In acelasi timp, Pluto insufla un aer pasional nou in povestile lor de dragoste iar Racii si partenerii lor pot trai impreuna clipe de vis.

Leu

Zile norocoase in dragoste: tot anul

Cei nascuti in aceasta zodie vor fi cu siguranta rasfatatii anului 2015 si lucrurile vor merge din plin pentru ei pe toate planurile, inclusiv in ceea ce priveste cariera, sanatatea sau starea financiara.
Sa incepem cu Leii singuri. Desi sunt cuceritori innascuti si au avut multe aventuri amoroase de-a lungul vietii, cei nascuti in aceasta zodie vor simti ca este momentul sa paseasca intr-o relatie stabila.

Citește și:

Nu le va fi greu deloc sa faca acest lucru pentru ocaziile de a cunoaste oameni noi sunt numeroase, precum si sansele de a pune bazele unei relatii pe termen lung.

Pentru persoanele in Leu care se afla deja intr-o relatie stabila, 2015 va fi anul evolutiei. Este un an fenomenal pentru casatorie, pentru mutarea cuplurilor intr-o casa noua si chiar pentru intemeierea unei familii.

Fecioara

Zile norocoase in dragoste: 20 martie, 15 aprilie, 22 mai, 11 iulie, 11 august, 19 august, 30 septembrie

Latura amoroasa a acesto nativi poate fi in 2015 o sursa continua de impliniri sufletesti. Fecioarele care au parteneri stabili se vor reindragosti in fiecare zi de partenerii lor si poate fi momentul potrivit, daca nu au facut asta deja, sa ia in calcul o casatorie pentru ca casnicie inceputa in 2015 are toate sansele din lume sa reuseasca.

Nativii in Fecioara care nu au o relatie stabila nu vor petrece prea mult timp din an singuri. Multi dintre ei au avut numeroase ocazii de flirt sau aventuri inca din prima zi a lui 2015 insa undeva intr-un dintre aceste zile benefice in dragoste pentru ei vor avea ocazia sa isi intalneasca marea iubire a vietii.

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
16 Martie 2015
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.


Horoscop Kudika

Astrele au in fiecare zi vesti pentru tine. Aboneaza-te la notificarile zodiei tale iar astrologul Vladimir iti va descifra mesajele citite in stele.

Alege zodia care te intereseaza:

Vreau notificariNu, multumesc