Setari Cookie-uri

Zilele benefice in dragoste pentru fiecare zodie in 2015

Horoscopul iubirii: Zilele norocoase in dragoste in acest an

Balanta

Zile norocoase in dragoste: 7 aprilie, 29 mai, 4 iulie, 27 august, 30 noiembrie, 29, 30 decembrie

Pana in a doua jumatate anului, de multe ori chiar pana aproape de finalul lui septembrie, vietile amoroase ale balantelor vor semana cu un trenulet din parcul de distractii: vor fi cand pe aripile fericirii, cand in stari triste si apatice. Acest lucru se va intampla din cauza lui Uranus care va provoca haos in zona relatiilor.

Acest lucru se va schimba radical in timpul eclipsei de luna din 27 septembrie cand Balantele vor fi nevoite sa ia o decizie radicala in dragoste, in special cei care au o relatie stabila pana in aceasta perioada.

Pentru nativii singuri, lucrurile sunt mult mai clare. Vor avea destule ocazii de flirt si cateva aventuri amoroase. Trebuie sa isi aleaga foarte atent partenerii si sa nu mai trateze oamenii de sus pentru ca, in cazul lor, dragostea va veni de unde se asteapta mai putin.

Citește și:

Scorpion

Zile norocoase in dragoste: 20 martie, 17 mai, 22 iulie, 11 august, 27 septembrie, 19 octombrie, 19 decembrie

Daca ar fi sa rezumam in cateva cuvinte simple anul nativilor in Scorpion in ceea ce priveste dragostea, acestia fie se vor indragosti, fie vor pleca in a doua luna de miere, fie isi vor intemeia o familie.

Anul se anunta excelent pentru Scorpionii care au relatii stabile. Asa cum spuneam, pentru ei poate fi anul in care se vor casatori sau vor pleca intr-o a doua luna de miere, in cazul cuplurilor care au facut deja acest pas. In general, tot anul 2015 va fi plin de iubire pentru ei, de romantism si chiar de senzualitate.

Chiar daca este greu de crezut, chiar si pentru misteriosii Scorpioni singuri vine momentul in care isi vor construi relatii stabile iar 2015 va fi plin de ocazii pentru a face acest lucru. Depinde in general doar de alegerile pe care le vor face acesti nativi in ceea ce ii priveste pe potentialii parteneri si de cata incredere sunt dispusi sa investeasca in oameni, misiune aproape imposibila pentru unii dintre ei.

Citește și:

Chiar si asa, 2015 ii va surprinde chiar si pe cei mai sceptici dintre Scorpioni.

Vizionare placuta


Kudika
16 Martie 2015
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.


Horoscop Kudika

Astrele au in fiecare zi vesti pentru tine. Aboneaza-te la notificarile zodiei tale iar astrologul Vladimir iti va descifra mesajele citite in stele.

Alege zodia care te intereseaza:

Vreau notificariNu, multumesc