Setari Cookie-uri

Zilele benefice in dragoste pentru fiecare zodie in 2015

Horoscopul iubirii: Zilele norocoase in dragoste in acest an

Sagetator

Zile norocoase: 11 aprilie, 17 mai, 23 iulie, 27 august, 20 septembrie, 11 octombrie, 4 noiembrie, 7 decembrie

Cu siguranta nativii in Sagetator nu vor avea timp sa se plictiseasca in acest an, indiferent de starea lor civila. Cei care au deja o relatie vor trece printr-un val de pasiune si de innoire a sentimentelor care ii leaga de partenerii lor.

In plus, vor avea ocazia sa plece intr-o calatorie sau doua alaturi de persoanele iubite iar aceste drumetii in doi le vor oferi o perspectiva mai ampla asupra relatiei in general, si va scoate in evidenta toate aspectele pozitive ale povetilor de dragoste pe care le traiesc acum.

Nu este o certitudine ca Sagetatorii singuri isi vor gasi marea dragoste in acest an. Ceea ce este clar este faptul ca 2015 este un an plin de aventuri pentru ei, pe toate planurile, nu doar amoroase. Vor avea ocazia sa plece si ei in calatorii, unde vor avea ocazia sa cunoasca persoane noi.

Citește și:

Se pot infiripa povesti de dragoste pe parcursul acestora insa ele trebuie ingrijite cu multa atentie si construite fara graba, pas cu pas, pentru a se transforma in mai mult de atat.

Capricorn

Zile norocoase in dragoste: 17 martie, 20 martie, 10 aprilie, 7 mai, 5 iunie, 20 august, 19 sptembrie, 14 octombrie, 3 noiembrie

Nativii in Capricorn au un inceput de an foarte bun. O buna parte dintre nativii singuri vor avea ocazia sa intalneasca dragostea chiar din zorii acestui an, pe 1 ianuarie. Ceilalti au la dispozitie un an intreg cu cateva varfuri absolut fabuloase in care se vor intalni cu posibilitatea de a se indragosti.

Seriosii Capricorni nu au fost niciodata adeptii aventurilor amoroase si nu isi vor pierde timpul, si asa pretios, cu jocuri si flirturi copilaresti. Pentru nativii singuri, 2015 este unul dintre anii in care isi vor putea gasi sufletele pereche.

Citește și:

Cat despre Capricornii care au deja o relatie, pentru ei lucrurile nu se pot schimba decat in bine. Pentru cei care vor sa ia in considerare o cerere in casatorie sau anuntarea unei logodne, cea mai buna perioada va fi intre 17 martie si 10 aprilie iar cel mai bun moment pentru casatorie din 2015 este intre 7 mai si iunie.

Varsator

Zile norocoase in dragoste: 17, 20 martie, 19 aprilie, 23 mai, 5 iulie, 11,19 august, 12, 17 septembrie, 9 noiembrie

Vizionare placuta


Kudika
16 Martie 2015
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.


Horoscop Kudika

Astrele au in fiecare zi vesti pentru tine. Aboneaza-te la notificarile zodiei tale iar astrologul Vladimir iti va descifra mesajele citite in stele.

Alege zodia care te intereseaza:

Vreau notificariNu, multumesc