Setari Cookie-uri

Horoscop pentru ianuarie 2009

Anul 2009 debuteaza cu eclipsa de Soare de pe 26 ianuarie, fiind dublata pe aceeasi data si de Luna Noua, conjunctura ce va avea influente asupra tuturor semnelor zodiacului. Tot la inceputul lunii, pe 5 ianuarie, Jupiter - Planeta norocului intra in Varsator, eveniment ce favorizeaza, in primul rand, zodiile de Aer (Varsator, Balanta, Gemeni), dar si toate actiunile si demersurile inedite. Afla ce surprize te asteapta din horoscopul lunii ianuarie 2009!

Horoscop ianuarie 2009 pentru zodia Gemeni
Influenta eclipsei solare: Eclipsa de Soare iti va conferi o pofta incredibila de viata si explorarea tuturor lucrurilor necunoscute.
In urmatoarea jumatate de an, ti se vor ivi numeroase oportunitati de studiu si calatorie, poate chiar peste hotare, fiind foarte posibil ca aceste oportunitati sa apara chiar din luna ianuarie. Partenerul de viata s-ar putea opune unor sanse care ti vor ivi, insa vei reusi sa gasesti un echilibru convenabil pentru amandoi.
Sfatul lunii ianuarie: Orice investitie pe care o faci in educatia sau viata ta profesionala iti va aduce beneficii in viitor, asa ca invata sa-ti stabilesti prioritatile!
Click aici pentru a te abona la Horoscopul Kudika si pentru a primi in fiecare dimineata previziunile astrale pentru zodia ta!

Vizionare placuta


Kudika
5 Ianuarie 2009
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.


Horoscop Kudika

Astrele au in fiecare zi vesti pentru tine. Aboneaza-te la notificarile zodiei tale iar astrologul Vladimir iti va descifra mesajele citite in stele.

Alege zodia care te intereseaza:

Vreau notificariNu, multumesc