Setari Cookie-uri

Cum iubeste zodia Gemeni?

Tot ce trebuie sa stii despre barbatul Gemeni si femeia Gemeni in dragoste si viata.

Cum iubeste barbatul Gemeni?

Daca ar fi sa descriem barbatul Gemeni pe scurt, atunci am putea spune cu incredere despre el ca este un cuceritor exigent. Pentru ca este daruit cu mult farmec, un barbat nascut in aceasta zodie va avea numeroase partenere de-a lungul vietii.

Totusi, cele mai multe dintre ele vor fi aventuri. Greu poate fi furata inima unui barbat Gemeni. Pe de cealalta parte, atunci cand isi propune sa cucereasca pe cineva, nu va precupeti niciun efort.

Armele sale secrete nu sunt trandafirii si cinele romantice, desi poate apela si la modalitatile clasice. De regula, un barbat in Gemeni cucereste prin originalitate si inteligenta. Problema lui este ca nu e cel mai statornic partener din lume si ce ii place astazi, nu e garantat sa ii placa maine.

In ceea ce priveste fidelitatea, nativul acestei zodii poate insela fara prea multe regrete daca nu se afla intr-o relatie stabila. Altfel, atunci cand se indragosteste cu adevarat, barbatul in Gemeni va avea ochi doar pentru persoana iubita.

Citește și:

Cum iubeste femeia Gemeni?

Inca din copilarie, o femeie nascuta sub aceasta zodie va sti exact ce isi doreste, atat pe plan profesional, cat si in ceea ce priveste un potential partener de viata.

Tocmai pentru ca are foarte multa imaginatie, femeia – Gemeni isi va plasmui un barbat ideal si il va cauta apoi printre cei in carne si oase. Problema este ca fantezia e atat de bine pusa la punct incat foarte putini se pot ridica la standardele si asteptarile ei.

Acest lucru nu inseamna ca femeia Gemeni se va izola in casa si il va astepta pe Fat-Frumos. Din contra, ea va avea destui parteneri de-a lungul vietii insa nu se va indragosti decat de cel care ii va multumi complet asteptarile.

Ca barbatul Gemeni, nu este neaparat fidela insa doar pana in momentul in care va ajunge sa iubeasca. Din aceasta clipa, jumatatea femeii Gemeni se poate baza pe aceasta la bine si mai ales, la rau. Poate fi foarte dedicata unui barbat dar va astepta acelasi lucru si din partea lui.

Citește și:

foto prima pagina shutterstock femeie cu masca

Vizionare placuta


Kudika
20 Martie 2015
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.


Horoscop Kudika

Astrele au in fiecare zi vesti pentru tine. Aboneaza-te la notificarile zodiei tale iar astrologul Vladimir iti va descifra mesajele citite in stele.

Alege zodia care te intereseaza:

Vreau notificariNu, multumesc