Setari Cookie-uri

Cum iubeste zodia Gemeni?

Tot ce trebuie sa stii despre barbatul Gemeni si femeia Gemeni in dragoste si viata.

Originile zodiei Gemeni se gasesc in mitologia elena. Legendele spun ca aceasta constelatie ii simbolizeaza pe Castor si Pollux. Desi cei doi erau frati gemeni, aveau tati diferiti. Acest lucru a fost posibil pentru ca Zeus a fost tentat de frumusetea Ledei, chiar daca muritoarea era deja casatorita cu regele spartan Tyndarus.

Regele zeilor s-a schimbat intr-o lebada si astfel a sedus-o pe Leda. Din uniunea lor, s-au nascut patru frati: Elena din Troia, Clitemnestra, Castor, al carui tata este Tyndarus, si Pollux, al carui tata este Zeus.

Cand au crescut, gemenii au fost indragiti de toata lumea si au pornit impreuna in cautarea aventurii. In timp ce Pollux avea o forta fizica de neintrecut, Castor era un calaret fara cusur. Totusi, inevitabilul s-a produs iar Castor a murit.

Pollux aproape ca a innebunit de durere si suferinta atunci cand fratele sau, cel cu care si-a impartit toata viata, si-a dat ultima suflare. In goana mare, el s-a dus la poalele muntelui Olimp si la implorat pe Zeus in genunchi sa-i imparta nemurirea cu Castor si sa-l aduca la viata. Din pacate, nici macar marele rege al zeilor nu se putea opune mortii si dupa ce spiritul trecea de raul Styx, nimic nu il mai putea aduce inapoi.

Citește și:

Miscat de lacrimile fiului sau, Zeus ii transforma pe amandoi in contelatia Gemenilor si ii arunca pe bolta cereasca unde vor fi impreuna pana la sfarsitul veacurilor.

foto shutterstock zodia gemeni

Caracteristici generale pentru zodia Gemeni

Nativii in Gemeni sunt patronati de Mercur, mesagerul zeilor si, in acelasi timp, patronul dimplomatilor, hotilor, negociatorilor si navigatorilor. Persoanele nascute in aceasta zodie sunt destul de usor de recunoscut. In primul rand, nu au nicio problema in a-si exprima exact starile, gandurile si sentimentele.

Desigur, atunci cand Mercur intra in faza retrograda, si ei intampina probleme de comunicare, asa cum se intampla cu celelalte zodii dar in cazul lor, aceasta este doar exceptia.

O alta trasatura pregnanta a Gemenilor este imaginatia bogata. Ei se numara printre cele mai creative semne astrologice si au personalitati foarte originale. Acest lucru le poate aduce din cand in cand neplaceri pentru ca nu se pot dezvolta armonios si nici nu functioneaza la capacitate maxima intr-un mediu profesional foarte restrictiv.

Citește și:

Au probleme cu autoritatea si nu sunt dispusi sa faca prea multe compromisuri, nici in cariera, nici pe plan profesional.

In acelasi timp, nativii in Gemeni au fler deosebit pentru afaceri, investigatii sau munca de cercetare. Atunci cand nu se implica in domenii care implica foarte multa creativitate si imaginatie, persoanele nascute in aceasta zodie ar putea fi detectivi neintrecuti.

Citeste pe Kudika.ro

Cum iubeste zodia Pesti?

Cum iubeste zodia Berbec?

Cum iubeste zodia Taur?

Vizionare placuta


Kudika
20 Martie 2015
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.


Horoscop Kudika

Astrele au in fiecare zi vesti pentru tine. Aboneaza-te la notificarile zodiei tale iar astrologul Vladimir iti va descifra mesajele citite in stele.

Alege zodia care te intereseaza:

Vreau notificariNu, multumesc