Setari Cookie-uri

Horoscopul tiganesc

Descopera horoscopul tiganesc si simbolul care iti influenteaza destinul!

Cupa (21 Ianuarie - 19 Februarie)

Cupa este simbolul uniunii si al flexibilitatii deoarece lichidul turnat in ea ii respecta de fiecare data forma si acest lucru nu poate fi schimbat. Nativii nascuti sub acest simbol sunt foarte intelegatori si se pot adapta la orice situatie.

Ii respecta pe cei din jur si se inconjoara de oameni cu aceleasi principii ca ale lor pentru ca sunt destul de exigenti in aceasta privinta. Acesti nativi dau dovada de o creativitate frumos dezvoltata si de o inteligenta pe masura. Cei dragi ii admira pentru toate aceste calitati si ii considera prieteni de nadejde.

foto: femeie care danseaza, shutterstock

Capela (20 Februarie - 20 Martie)

Capela este in primul rand un simbol divin ceea ce reprezinta faptul ca nativul nascut sub acest simbol este o persoana crredincioasa si cu frica de Dumnezeu. Pentru ca esenta acestui simbol tine de credinta si de divinitate, nativii dezvolta o sensibilitate aparte pentru aceste domenii.

Citește și:

Adesea visatori, se lasa purtati de val si nu se agita foarte mult atunci cand lucrurile incep sa se precipite pentru ca sunt sigur ca vor gasi o rezolvare in cel mai scurt timp. Sunt persoane foarte calme si cu un bun simt cum greu mai intalnim.

Pumnal (21 Martie - 20 Aprilie)

Pumnalul reprezinta putere, onoare si victorie. El este asociat cu succesul permanent si cu dorinta de a infrange raul. Cei nascuti sub influenta acestui simbol sunt persoane care nu se tem de nimic, sunt persoane luptatoare si puternice.

Vor lupta intotdeauna pentru apararea dreptatii pentru ca nu le lipseste curajul si pentru ca vor sa isi infranga temerile de fiecare data. Vor sa ii ajute pe cei din jur si sa ii indrume pe calea cea dreapta in calitate de lideri.

Vizionare placuta


Corporatist pasionat de exceluri pe timp de zi, astrolog pierdut în stele by night. Peste cu ascendent în Vărsător și Marte în Berbec. Pentru a-mi păstra apretul jobului de zi...

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.


Horoscop Kudika

Astrele au in fiecare zi vesti pentru tine. Aboneaza-te la notificarile zodiei tale iar astrologul Vladimir iti va descifra mesajele citite in stele.

Alege zodia care te intereseaza:

Vreau notificariNu, multumesc