Setari Cookie-uri

Horoscopul tiganesc

Descopera horoscopul tiganesc si simbolul care iti influenteaza destinul!

Stea (22 Iulie - 22 August)

In cultura tiganeasca steaua are sase colturi ceea ce reprezinta egalitate si evolutie. Cei care se nasc sub influenta acestui semn sunt persoane ce isi vor respecta mereu semenii ca pe ei insisi si vor fi mereu alaturi de cei dragi.

Evolutia si succesul sunt amplificate de atitudinea lor mereu optimista si pregatita sa imbratiseze succesul. Vor avea succes in domeniul artelor daca isi aleg acest domeniu ca si drum profesional. De asemenea sunt mereu inconjurati de prieteni si de apropiati.

Clopot (23 August - 22 Septembrie)

In horoscopul tiganesc clopotul inseamna corectitudine, perfectiune si punctualitate. Acestea sunt unele dintre cele mai mari virtuti pe care o persoana speciala le poate avea.

Cei care s-au nascut sub influenta clopotului tiganesc sunt persoane ce se vor lupta mereu pentru dreptate si pentru evolutie. Le place ca totul sa iasa ca la carte si nu se lasa pana cand acest lucru nu se intampla. Sunt in acelasi timp si persoane critice, dar fara sa fie rautacioase.

Citește și:

Moneda (23 Septembrie - 22 Octombire)

Moneda este simbolul echilibrului in horoscopul tiganesc, al avutiei si al justitiei. Se crede ca moneda este una dintre cele mai puternice arme ale dreptatii si ca ea poate influenta de fiecare data justitia.

Cei care se nasc sub influenta simbolului monedei sunt persoane corecte ce lupta pentru dreptate si pentru drepturile fiecarui om, pentru drepturile natiunii si a lumii intregi. S-ar spune ca ar putea avea un succes incredibil in lumea justitiei, insa ei se indreapta de cele mai multe ori catre domeniile creative, artistice, visatoare, acolo unde se pot exprima liber si unde nimeni nu le ingradeste acest drept.

Vizionare placuta


Corporatist pasionat de exceluri pe timp de zi, astrolog pierdut în stele by night. Peste cu ascendent în Vărsător și Marte în Berbec. Pentru a-mi păstra apretul jobului de zi...

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.


Horoscop Kudika

Astrele au in fiecare zi vesti pentru tine. Aboneaza-te la notificarile zodiei tale iar astrologul Vladimir iti va descifra mesajele citite in stele.

Alege zodia care te intereseaza:

Vreau notificariNu, multumesc