Setari Cookie-uri

Horoscopul tiganesc

Descopera horoscopul tiganesc si simbolul care iti influenteaza destinul!

Coroana (21 Aprilie - 20 Mai)

Coroana simbolizezaa bogatie, putere si respect, dragoste si curaj. Pentru ca este realizata din metale pretioase, de cele mai multe ori din aur, coroana este un simbol foarte apreciat in horoscopul tiganesc.

Cei influentati de simbolul coroanei sunt luptatori innnascuti si au nevoie de stabilitate in sectorul finnaciar, asa ca vor depune mari eforturi in acest domeniu. Pot sa exagereze cu munca de multe ori, insa le place luxul si vor sa faca totul pentru confortul propriu.

Sfesnic (21 Mai - 20 Iunie)

Sfesnicul este un alt simbol ce poate face trimitere la credinta, la divinitate, la intelepciune si la intelegere. El mai reprezinta in acelasi timp si incredere si puterea adevarului care triumfa intotdeauna.
Cei nascuti sub semnul sfesnicului sunt persoane foarte communicative si foarte intelegatoare.

Citește și:

Intelepciunea lor le face sa fie apreciate de cei din jur si sa li se ceara adesea sfaturi in legatura cu mai multe domenii.

Roata (21 Iunie - 21 Iulie)

In horoscopul tiganesc roata reprezinta o puternica legatura cu latura materna a familiei, cu mama si in acelasi timp reprezinta si evolutie. Totodata, roata inseaman si conenxiune si comunicare.

Cei nascuti sub influenta acestui simbol sunt persoane cu o personalitate foarte bine dezvoltata si cat se poate de complexa. De asemenea ei pot trece de la o stare la alta foarte rapid si pot trai stari de instabilitate emotionala, dar reusesc prin puterea conexiunilor sa se adune si sa isi revina foarte repede.

Vizionare placuta


Corporatist pasionat de exceluri pe timp de zi, astrolog pierdut în stele by night. Peste cu ascendent în Vărsător și Marte în Berbec. Pentru a-mi păstra apretul jobului de zi...

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.


Horoscop Kudika

Astrele au in fiecare zi vesti pentru tine. Aboneaza-te la notificarile zodiei tale iar astrologul Vladimir iti va descifra mesajele citite in stele.

Alege zodia care te intereseaza:

Vreau notificariNu, multumesc