Setari Cookie-uri

Horoscop magic: Darul supranatural al zodiei tale

Ce talent fermecat are fiecare nativ in parte?

foto shutterstock femeie magica

Taur

Persoanele nascute in Taur sunt o combinatie fermecatore intre realism si romantism. Desigur ca sunt inclinati si catre valorile materiale ale vietii si au gusturi destul de scumpe. Au grija de imaginile lor si sunt foarte atenti la prima impresie facuta.

Pe de cealalta parte, pentru ei conteaza mai mult prietenii, familia si persoana iubita. Au o coloana vertebrala zdravana si nimic nu ii poate face sa isi incalce cuvantul dat.

Tocmai de aceea, cei din jur stiu ca se pot baza intotdeauna pe ei. Trebuie sa fie foarte atenti la felul in care isi aleg prietenii pentru ca oamenii vor fi tentati sa profite de generozitatea celor nascuti in aceasta zodie.

Puterea supranaturala a Taurilor este psihometria. Atunci cand este foarte bine dezvoltata, aceasta se manifesta prin primirea unor mesaje din trecut atunci cand cel daruit intra in contact cu un anumit obiect.

Citește și:

Altfel, se manifesta de regula printr-o intuitie foarte puternica, intuitie care ii tine pe Tauri departe de anumite zone, locuinte sau obiecte care le-ar putea aduce neplaceri.

Gemeni

Persoanele nascute in Gemeni sunt daruite cu diplomatie si putere de negociere si convingere inca din copilarie. Pe masura ce se vor maturiza, ei vor invata sa isi foloseasca aceste talente pentru a avansa profesional si pentru a-si face un nume in societate.

Gemenii sunt prietenosi, comunicativi, mereu in centrul atentiei si pusi pe sotii. In dragoste, nu sunt neaparat statornici si nu mira pe nimeni daca mai calca stramb din cand in cand. Dar pentru ca orice nas isi are nasa, atunci cand Gemenii se indragostesc nu mai vad nici stanga, nici dreapta si devin foarte loiali persoanei iubite.

Darul supranatural al Gemenilor este unul foarte puternic si, in acelasi timp, foarte periculos. Acesti nativi pot functina ca mesageri ai spiritelor iar cei trecuti pe partea cealalta pot incerca sa transmita mesaje prin intermediul acestor nativi. Explorarea acestui dar nu este recomandata oricui pentru ca deschiderea unei usi catre o alta lume poate chema in lumea aceasta entitati periculoase.

Citește și:

Rac

Nativii in Rac sunt unii dintre cei mai sensibili nativi ai zodiacului. Straile lor emotionale sunt influentate in primul rand de fazele rapid schimbatoare ale lunii. Astrul de noapte le poate modifica starea de spirit, comportamentul cu ceilalti oameni si chiar ciclul de somn.

Spre exemplu, multi dintre nativii in Rac traverseaza perioade de insomnii atunci cand luna se apropie de faza maxima. Altfel, sunt persoane dotate cu o imensa capacitate de a iubi iar caracterele lor, de multe ori, sunt condimentate cu o doza de vanitate si aroganta.

Acestea, intr-un fel, functioneaza la Raci ca metode de aparare. De fiecare data cand se simt vulnerabili sau nesiguri pe ei, nativii in Rac isi pun mastile de oameni aroganti si sfideaza pe toata lumea, indiferent de consecinte.

Puterea lor supranaturala este intuitia, alimentata si ea tot de fazele lunii. Cu greu poti ascunde ceva unor Raci pentru ca isi dau seama extrem de repede cand sunt mintiti.

Citește și:

Leu

Cei nascuti in Leu sunt guvernati in primul rand de Soare si, ca atare, au personalitati absolut sclipitoare. Ajung mereu in centrul atentiei si leaga prietenii cu usurinta. Exceleaza indiferent de domeniile lor de activitate si sunt intotdeauna apreciati pe plan profesional, atat de colaboratori cat si de superiorii ierarhici.

Altfel, in dragoste nu sunt chiar statornici. Vor avea numeroase aventuri amoroase de-a lungul vietii si au un apetit sexual ridicat. Totusi, atunci cand vor iubi cu adevarat, infidelitatea nu va intra in calcul pentru Lei, chiar daca nu vor renunta la flirturi, doar pentru a-si hrani orgoliile.

Clarviziunea este darul natural al acestor nativi. Leii nu doar ca pot intrezi farame ale viitorului dar pot vedea sau macar presimti intamplari din trecut, mai ales atunci cand traverseaza zone foarte active din punct de vedere energetic.

Citește și:

Fecioara

Nativii in Fecioara sunt persoane foarte bine organizate, mereu ancorate in realitate si cu picioarele bine infipte in pamant. Tocmai de aceea, lor le va fi destul de greu sa isi descopere si sa dezvolte o anumita insusire supranaturala.

In viata de zi cu zi, Fecioarele sunt prezente foarte placute si care nu se lasa invinse de stres. Atunci cand problemele din vietile lor se acumuleaza, Fecioarele pun la cale un plan de bataie pe care il urmeaza cu sfintenie, pana cand ies cu fruntile sus din orice situatie tensionata. In dragoste, chiar daca nu au o imaginatie bogata, nativii in Fecioara sunt surprinzatori de romantici si foarte fideli.

Daca ar fi sa isi accepte darul supranatural, atunci acesta ar fi curatarea si echilibrarea aurei, nu doar a lor, ci si a celor din jur. Acesta necesita foarte mult exercitiu si mai ales, o atitudine deschisa.

Citește și:

Balanta

Balantele s-au nascut cu un simt estetic foarte bine dezvoltat si au intotdeauna gusturi ireprosabile. Sunt indragostiti de aranjamentele florale complicate, vinuri de soi, bijuterii, arta, moda si de frumusete in general. In mod evident, au aspecte fizice foarte placute si sunt atente la imaginile lor.

Judeca oamenii superficial uneori insa au puterea sa recunoasca atunci cand gresesc. Altfel, au suflete foarte sensibile si sunt persoane destul de emotive.

Din fericire, nu sunt melodramatici si, prin urmare, nu ii obosesc pe cei din jur cu povesti lacrimogene interminabile. Au intotdeauna multi prieteni si le place sa flirteze. In dragoste sunt persoane fidele, chiar daca uneori, isi mai arunca (doar) ochii in stanga si in dreapta.

In ceea ce priveste talentul lor supranatural, acesta este telekinezia. Pe scurt, aceasta putere se refera la mutarea diferitelor obiecte doar prin puterea vointei.

Citește și:

Scorpion

Cu siguranta persoanele nascute in Scorpion sunt printre cei mai misteriosi nativi ai zodiacului. Multi dintre ei pot fi atrasi inca de la varste fragede de ocult, chiar daca recunosc acest lucru sau nu. Sunt fascinati de puterile si energiile care lucreaza dincolo de noi iar orgoliul lor specific ii indeamna sa isi doreasca sa le stapaneasca.

Pot fi foarte carismatici daca isi doresc acest lucru si au o putere impresionanta de atractie asupra persoanelor pe care vor sa le cucereasca. De altfel, este suficient in general pentru Scorpioni sa arate doar un dram de interes iar lucrurile vor decurge de la sine, tocmai pentru ca sunt persoane atat de seducatoare.

Puterea lor supranaturala este telepatia. Nativii in Scorpionii pot recepta sentimentele si, uneori, fragmenete de ganduri ale oamenilor din jur.

Sagetator

Nativii in Sagetator sunt mai degraba inclinati catre filozofie decat catre paranormal. Ei sunt firi contemplative si viseaza de multe ori cu ochii deschisi. Acest lucru nu trebuie interpretat sub nicio forma ca un semn de naivitate. Despre Sagetatori poti spune orice, mai putini ca sunt naivi.

Ei au un simt al observatiei foarte ascutit si invata foarte multe despre cei din jurul lor, chiar daca nu arata acest lucru. De aceea, ei sunt manipulatori excelenti si obtin aproape intotdeauna ceea ce isi doresc. Dragostea este importanta pentru ei dar nu suficient de importanta incat sa faca sacrificii prea mari. De aceea, ei au nevoie de parteneri cu o constructie sufleteasca asemanatoare Sagetatorilor.

Darul lor, de altfel unul foarte complicat, este proiecta astrala. Nativii in Sagetator pot strabate spiritual timpul si spatiul in timpul somnului, atunci cand spiritele lor haladuiesc pe cararile nestiute ale Universului.

Capricorn

Nativii in Capricorn sunt persoane destul de sceptice in ceea ce priveste puterile supranaturale si de multe ori, le pot ingnora. Tocmai de aceea, multi dintre nativii in Capricorn nu ajung sa isi dezvolte complet aceste capacitati.

Altfel, in sinea lor, persoanele nascute in aceasta zodie sunt destul de traditionaliste, mai ales in ceea ce priveste dragostea. In ciuda exteriorului dur si detasat, Capricornii cred in acea mare dragoste cu care doresc intr-o zi sa isi intemeieze o familie.

Pana atunci, isi vor conslida independenta si nu se vor impiedica prea mult de flirturi. Atrag de multe ori tocmai prin felul distant si nepasator, parca de necucerit.

Nativii in Capricorn pot detecta cu usurinta prezenta spiritelor sau ale altor entitati, chiar si atunci cand refuza sa accepte ca un astfel de dar supranatural exista.

Varsator

Nativii nascuti in Varsator sunt foarte deschisi la mediul in care traiesc, atat cel fizic, precum si cel spiritual. Au personalitati foarte placute si imaginatii bogate. Despre ei se spune ca traiesc intotdeauna cu un picior inaintea vremurilor si in fiecare Varsator exista cate un conducator de revolutie.

De regula, sunt atrasi catre tehnologie, catre experientele noi, sunt curajosi si invata cu placere atat din mediul academic precum si din ceea ce traiesc. Nu se dau in vant dupa flirturi si aventuri amoroase. Tocmai de aceea, pana cand isi vor intalni marea iubire, nativii in Varsator nu vor avea prea multi fosti parteneri in urma.

In ceea ce priveste darul lor supranatural, nativii in Varsator fie sunt daruiti cu harul clarviziunii si pot prevedea crampeie din viitor, fie sunt intermediarii mesajelor dintre lumea spiritelor si cea a oamenilor.

Pesti

Cei nascuti sub semnul Pestilor s-au nascut de departe sub cel mai romantic semn al zodiacului si cel mai sincer. Pestii cauta si ofera intotdeauna tandrete si se feresc de oameni falsi sau pur si simplu aflati in cautarea unor aventuri.

Desi nu sunt chiar foarte sociabili, atunci cand ajungi sa ii cunosti, nativii in Pesti sunt firi foarte placute, sincere, calde si deschise. Pot parea fragili pe dinafara insa universul interior al acestor nativi este bogat iar ei au firi puternice.

Darul nativ supranatural al Pestilor este o forma de clarviziune care le permite sa dedecteze aproape imediat sentimentele celor din jurul lor, precum si starile spiritelor care se afla in preajma Pestilor.

foto prima pagina shutterstock luna plina

Vizionare placuta


Corporatist pasionat de exceluri pe timp de zi, astrolog pierdut în stele by night. Peste cu ascendent în Vărsător și Marte în Berbec. Pentru a-mi păstra apretul jobului de zi...

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.


Horoscop Kudika

Astrele au in fiecare zi vesti pentru tine. Aboneaza-te la notificarile zodiei tale iar astrologul Vladimir iti va descifra mesajele citite in stele.

Alege zodia care te intereseaza:

Vreau notificariNu, multumesc