Setari Cookie-uri

Horoscop magic: Darul supranatural al zodiei tale

Ce talent fermecat are fiecare nativ in parte?

foto shutterstock femeie magica

Taur

Persoanele nascute in Taur sunt o combinatie fermecatore intre realism si romantism. Desigur ca sunt inclinati si catre valorile materiale ale vietii si au gusturi destul de scumpe. Au grija de imaginile lor si sunt foarte atenti la prima impresie facuta.

Pe de cealalta parte, pentru ei conteaza mai mult prietenii, familia si persoana iubita. Au o coloana vertebrala zdravana si nimic nu ii poate face sa isi incalce cuvantul dat.

Tocmai de aceea, cei din jur stiu ca se pot baza intotdeauna pe ei. Trebuie sa fie foarte atenti la felul in care isi aleg prietenii pentru ca oamenii vor fi tentati sa profite de generozitatea celor nascuti in aceasta zodie.

Puterea supranaturala a Taurilor este psihometria. Atunci cand este foarte bine dezvoltata, aceasta se manifesta prin primirea unor mesaje din trecut atunci cand cel daruit intra in contact cu un anumit obiect.

Citește și:

Vizionare placuta


Corporatist pasionat de exceluri pe timp de zi, astrolog pierdut în stele by night. Peste cu ascendent în Vărsător și Marte în Berbec. Pentru a-mi păstra apretul jobului de zi...

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.


Horoscop Kudika

Astrele au in fiecare zi vesti pentru tine. Aboneaza-te la notificarile zodiei tale iar astrologul Vladimir iti va descifra mesajele citite in stele.

Alege zodia care te intereseaza:

Vreau notificariNu, multumesc