Setari Cookie-uri

Horoscop magic: Darul supranatural al zodiei tale

Ce talent fermecat are fiecare nativ in parte?

Altfel, se manifesta de regula printr-o intuitie foarte puternica, intuitie care ii tine pe Tauri departe de anumite zone, locuinte sau obiecte care le-ar putea aduce neplaceri.

Gemeni

Persoanele nascute in Gemeni sunt daruite cu diplomatie si putere de negociere si convingere inca din copilarie. Pe masura ce se vor maturiza, ei vor invata sa isi foloseasca aceste talente pentru a avansa profesional si pentru a-si face un nume in societate.

Gemenii sunt prietenosi, comunicativi, mereu in centrul atentiei si pusi pe sotii. In dragoste, nu sunt neaparat statornici si nu mira pe nimeni daca mai calca stramb din cand in cand. Dar pentru ca orice nas isi are nasa, atunci cand Gemenii se indragostesc nu mai vad nici stanga, nici dreapta si devin foarte loiali persoanei iubite.

Darul supranatural al Gemenilor este unul foarte puternic si, in acelasi timp, foarte periculos. Acesti nativi pot functina ca mesageri ai spiritelor iar cei trecuti pe partea cealalta pot incerca sa transmita mesaje prin intermediul acestor nativi. Explorarea acestui dar nu este recomandata oricui pentru ca deschiderea unei usi catre o alta lume poate chema in lumea aceasta entitati periculoase.

Citește și:

Rac

Nativii in Rac sunt unii dintre cei mai sensibili nativi ai zodiacului. Straile lor emotionale sunt influentate in primul rand de fazele rapid schimbatoare ale lunii. Astrul de noapte le poate modifica starea de spirit, comportamentul cu ceilalti oameni si chiar ciclul de somn.

Spre exemplu, multi dintre nativii in Rac traverseaza perioade de insomnii atunci cand luna se apropie de faza maxima. Altfel, sunt persoane dotate cu o imensa capacitate de a iubi iar caracterele lor, de multe ori, sunt condimentate cu o doza de vanitate si aroganta.

Acestea, intr-un fel, functioneaza la Raci ca metode de aparare. De fiecare data cand se simt vulnerabili sau nesiguri pe ei, nativii in Rac isi pun mastile de oameni aroganti si sfideaza pe toata lumea, indiferent de consecinte.

Puterea lor supranaturala este intuitia, alimentata si ea tot de fazele lunii. Cu greu poti ascunde ceva unor Raci pentru ca isi dau seama extrem de repede cand sunt mintiti.

Citește și:

Leu

Cei nascuti in Leu sunt guvernati in primul rand de Soare si, ca atare, au personalitati absolut sclipitoare. Ajung mereu in centrul atentiei si leaga prietenii cu usurinta. Exceleaza indiferent de domeniile lor de activitate si sunt intotdeauna apreciati pe plan profesional, atat de colaboratori cat si de superiorii ierarhici.

Vizionare placuta


Corporatist pasionat de exceluri pe timp de zi, astrolog pierdut în stele by night. Peste cu ascendent în Vărsător și Marte în Berbec. Pentru a-mi păstra apretul jobului de zi...

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.


Horoscop Kudika

Astrele au in fiecare zi vesti pentru tine. Aboneaza-te la notificarile zodiei tale iar astrologul Vladimir iti va descifra mesajele citite in stele.

Alege zodia care te intereseaza:

Vreau notificariNu, multumesc