Setari Cookie-uri

Horoscop magic: Darul supranatural al zodiei tale

Ce talent fermecat are fiecare nativ in parte?

Altfel, in dragoste nu sunt chiar statornici. Vor avea numeroase aventuri amoroase de-a lungul vietii si au un apetit sexual ridicat. Totusi, atunci cand vor iubi cu adevarat, infidelitatea nu va intra in calcul pentru Lei, chiar daca nu vor renunta la flirturi, doar pentru a-si hrani orgoliile.

Clarviziunea este darul natural al acestor nativi. Leii nu doar ca pot intrezi farame ale viitorului dar pot vedea sau macar presimti intamplari din trecut, mai ales atunci cand traverseaza zone foarte active din punct de vedere energetic.

Fecioara

Nativii in Fecioara sunt persoane foarte bine organizate, mereu ancorate in realitate si cu picioarele bine infipte in pamant. Tocmai de aceea, lor le va fi destul de greu sa isi descopere si sa dezvolte o anumita insusire supranaturala.

In viata de zi cu zi, Fecioarele sunt prezente foarte placute si care nu se lasa invinse de stres. Atunci cand problemele din vietile lor se acumuleaza, Fecioarele pun la cale un plan de bataie pe care il urmeaza cu sfintenie, pana cand ies cu fruntile sus din orice situatie tensionata. In dragoste, chiar daca nu au o imaginatie bogata, nativii in Fecioara sunt surprinzatori de romantici si foarte fideli.

Citește și:

Daca ar fi sa isi accepte darul supranatural, atunci acesta ar fi curatarea si echilibrarea aurei, nu doar a lor, ci si a celor din jur. Acesta necesita foarte mult exercitiu si mai ales, o atitudine deschisa.

Balanta

Balantele s-au nascut cu un simt estetic foarte bine dezvoltat si au intotdeauna gusturi ireprosabile. Sunt indragostiti de aranjamentele florale complicate, vinuri de soi, bijuterii, arta, moda si de frumusete in general. In mod evident, au aspecte fizice foarte placute si sunt atente la imaginile lor.

Judeca oamenii superficial uneori insa au puterea sa recunoasca atunci cand gresesc. Altfel, au suflete foarte sensibile si sunt persoane destul de emotive.

Din fericire, nu sunt melodramatici si, prin urmare, nu ii obosesc pe cei din jur cu povesti lacrimogene interminabile. Au intotdeauna multi prieteni si le place sa flirteze. In dragoste sunt persoane fidele, chiar daca uneori, isi mai arunca (doar) ochii in stanga si in dreapta.

Citește și:

Vizionare placuta


Corporatist pasionat de exceluri pe timp de zi, astrolog pierdut în stele by night. Peste cu ascendent în Vărsător și Marte în Berbec. Pentru a-mi păstra apretul jobului de zi...

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.


Horoscop Kudika

Astrele au in fiecare zi vesti pentru tine. Aboneaza-te la notificarile zodiei tale iar astrologul Vladimir iti va descifra mesajele citite in stele.

Alege zodia care te intereseaza:

Vreau notificariNu, multumesc