Setari Cookie-uri

Top 6 zodii de barbati care tanjesc dupa afectiune

Care crezi ca sunt barbatii zodiacului care au cea mai mare nevoie de atentie si afectiune?

Balanta

Barbatul balanta iubeste armonia si echilibrul asa ca tu va trebui sa mentii aceste lucruri in starea in care pe el il fac sa se simta in largul lui. Trebuie sa iti dozezi foarte bine dovezile de dragoste cu cele de afectiune si cu cele de tandrete. El va trebui sa simta ca ii oferi cate putin din toate si ca esti acolo numai pentru el.

Ii place sa faca curte si va trebui sa te astepti de la suprize deosebite din partea lui in timp ce va incerca sa iti cucereasca inima definitiv, si crede-ma pe cuvant ca o va face daca ii vei permite sa fie el insusi si sa se exprime liber. Invita-l la un pranz sofisticat, fa-i surprize speciale si arat-i in fiecare zi cate un pic din afectiunea ta. Asa vei reusi sa ai un partener de nadejde care va fi toata viata alaturi de tine.

Capricorn

Barbatul Capricorn va afisa o masca ce nu iti va permite sa ii vezi din prima latura romantica si afectuoasa. Iti va lasa impresia unui om rece si destul de inabordabil, insa daca ai rabdare ai sa descoperi un suflet cald si un barbat iubitor care are nevoie de multa atentie si afectiune din partea ta.

Citește și:

In timp ce tu ii oferi toate aceste lucruri, el munceste din zori si pana in seara pentru ca nu vrea sa iti lipseasca nimic si vrea sa te faca cea mai fericita femeie din lume. Vrea sa te simti iubita si apreciata in fiecare zi, asa ca dovezile de dragoste si gesturile tandre nu vor lipsi din relatia voastra.

Pesti

Barbatul pesti este un visitor si un romantic inca din clipa in care se naste si nu renunta la acest statut niciodata. Isi creeaza o lume a lui in care sentimentele sunt pure, sincere si unice, iar tu esti o zeita ce il va aduce din cand in cand cu picioarele pe pamant. Vei face insa acest lucru cu atentie si delicatete pentru ca echilibrul lui interior sa nu fie tulburat.

Ofera-i afectiunea si atentia ta pentru ca daca se simte neglijat o clipa, intra intr-o stare acuta de depresie si se retrage in lumea lui in care nu are nimeni acces. Relatia cu un barbat din zodia pesti este una deoesbita daca te simti o femeie romantica si foarte pasionala.

Citește și:

foto: cuplu indragostit, shutterstock

Vizionare placuta


Kudika
7 Aprilie 2015
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.


Horoscop Kudika

Astrele au in fiecare zi vesti pentru tine. Aboneaza-te la notificarile zodiei tale iar astrologul Vladimir iti va descifra mesajele citite in stele.

Alege zodia care te intereseaza:

Vreau notificariNu, multumesc