Setari Cookie-uri

Top 5 barbati din zodiac pentru care iubirea nu conteaza

Un top interesant al barbatilor pentru care uibirea nu conteaza!

Gemeni

Barbatul gemeni este vesnicul adolescent care nu se maturizeaza niciodata si nu se concentreaza atat de mut pe latura sentimentala a vietii lui. Este de parere ca fiecare este liber sa faca ce vre si nu se gandeste sa se lege la cap implicandu-se in relatii serioase.

Ii place sa exeprimenteze cat mai mult si sa cunoasca cat mai multi oameni, dar fuge de responsabilitatile unei relatii si nu se vede intr-un cuplu fericit pana la adanci batraneti.

foto: barbat in costum, shutterstock

Daca va alege sa se aseze la casa lui isi va alege o partenera cu care sa poata sta de vorba despre orice pentru ca aspectul comunicarii este cel mai important pentru nativul zodiei gemeni.

Fecioara

Barbatul fecioara nu este un barbat sentimental pentru ca timiditatea si modestia nu ii permit sa se poata exprima liber obligandu-l intr-un fel sau altul sa fie mai degraba analitic decat sentimental. El pune accentul mai mult pe partea relationala decat pe cea sentimentala atunci cand vine vorba de relatia de cuplu.

Citește și:

Isi va cauta o persoana plina de energie si care stie sa se bucure de fiecare clipa a vietii la intensitate maxima. De ce face acest lucru? Pentru ca doar asa poate avea cele mai frumoase experiente fara sa se implice emotional prea mult.

De cele mai multe ori ii place sa fie cucerit si nu obisnuieste sa faca primul pas tocmai din cauza timiditatii de care vorbeam la inceput.

Vizionare placuta


Kudika
14 Aprilie 2015
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.


Horoscop Kudika

Astrele au in fiecare zi vesti pentru tine. Aboneaza-te la notificarile zodiei tale iar astrologul Vladimir iti va descifra mesajele citite in stele.

Alege zodia care te intereseaza:

Vreau notificariNu, multumesc