Setari Cookie-uri

Top 5 barbati din zodiac pentru care iubirea nu conteaza

Un top interesant al barbatilor pentru care uibirea nu conteaza!

Scorpion

Barbatul scorpion este mai degraba un barbat pasional decat un barbat sentimental. Pune pasiune in ceea ce face si mai mult decat atat, se implica intru totul in relatiile de cuplu pe care le are de-a lungul vietii, insa este oarecum rezervat atunci cand vine vorba de sentimente si emotii.

Este alaturi de partenera lui si o sustine in tot ceea ce vrea sa faca, dar se poate detasa foarte usor si nu se implica sentimental asa cum ar trebui sau asa cum si-ar dori partenerele lui sa o faca.

Este foarte practic si ii plac aveturile, asa ca ai face bie sa nu te indragostesti prea taer de barbatul scorpion pentru ca nu acorda o impotanta prea mare povestilor de dragoste ci mai degraba experientelor intime.

Sagetator

Barbatul sagetator iubeste aventura si se teme sa se implice in relatii care ar putea evolua din punct de vedere sentimental intr-o zona in care el nu se simte sigur si nici confortabil. Se fereste de angajmente si nu pune un pret prea mare pe latura sentimentala a vietii lui.

Citește și:

Ii place mai mult sa se distreze si sa se inconjoare de prieteni asa ca va face din asta principala lui preocupare. Este in acelasi timp si un barbat de cariera ceea ce inseamna ca se va concentra foarte mult si pe latura profesionala a vietii lui.

Daca vrei sa tii langa tine un barbat sagetator pregateste-te sa nu fie cel mai romantic, cel mai emotional si cel mai sentimental barbat pe care l-ai intalnit.

Pesti

Barbatul pesti este un barbat inteligent si la prima vedere foarte detasat de ceea ce se intampla in jurul lui. Pare sa nu puna pret pe sentimente dar isi schimba starea de la o clipa la alta. Este un tip sensibil, dar asta nu inseamna ca este sentimental sau romantic.

Sentimentul iubirii este oarecum relativ pentru el si nu il aosciaza neaparat cu notiunea unei relatii serioase in care se poate implica si in care poate evolua alaturi de partenera lui. Mai degraba are nevoie de o prietena care sa ii fie alaturi in fiecare moment pentru ca starile lui sufletesti sunt extrem de schimbatoare.

Citește și:

Este foarte greu sa te atasezi de un barbat pesti pentru ca desi este emotional la prima vedere, poate sa te surprinda in secunda imediat urmatoare cu cea mai rece atitudine pe care ai intalnit-o pana acum la un barbat.

foto prima pagina: barbat frumos, shutterstock

Vizionare placuta


Kudika
14 Aprilie 2015
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.


Horoscop Kudika

Astrele au in fiecare zi vesti pentru tine. Aboneaza-te la notificarile zodiei tale iar astrologul Vladimir iti va descifra mesajele citite in stele.

Alege zodia care te intereseaza:

Vreau notificariNu, multumesc