Setari Cookie-uri

Cum iubeste zodia Scorpion?

Tot ce trebuie sa stii despre barbatul Scorpion si femeia Scorpion in dragoste si viata.

Caracteristici generale pentru zodia Scorpion

Nativii acestei zodii sunt greu de caracterizat in cuvinte insa daca ar fi sa rezumam in vreun fel personalitatile lor, atunci am putea spune ca sunt definiti de cuvantul „mister”. Acesta pluteste in jurul lor ca o aura si functioneaza de multe ori ca un zid de aparare.

Atunci cand au dispozitia necesara sau cand vor sa obtina ceva, Scorpionii sunt foarte sociabili si extrem de carismatici. Cu toate acestea, isi numara prietenii adevarati pe degete insa stiu ca se pot baza pe acestia, indiferent de circumstante.

Mai mult de atat, la randul lor, Scorpionii stiu sa fie foarte loiali si se arata absolut neiertatori cu cei care incearca sa ii raneasca pe ei sau pe oamenii la care tin.

Cum iubeste barbatul Scorpion?

Barbatul nascut in Scorpion are in interior o forta sexuala extrem de puternica. Aceasta poate functiona si in avantajul sau, in special in anii de tinerete insa in momentul in care va aparea posibilitatea sau dorinta unei relatii stabile, aceasta poate fi un impediment.

Citește și:

Din cauza ei, pentru barbatul Scorpion, fidelitatea poate fi un concept pe care nu il va intelege niciodata. Daca nu va reusi sa ajunga la maturitatea emotionala care sa ii permita sa o controleze, atunci indiferent de partenera sa, Scorpionul se va simti intotdeauna singur si neimplinit.

Cu toate acestea, in interiorul sau, barbatul Scorpion este sensibil si are nevoie de afectiune insa cu greu va recunoaste acest lucru. Daca reusesti sa cuceresti sau sa cunosti de aproape un astfel de barbat, vei constata ca este un om extrem de inteligent si de multe ori cu o cultura generala impresionanta.

Cum iubeste femeia Scorpion?

Sigura pe fortele sale, pentru femeia Scorpion nu exista provocare prea mare si nici nu stie sa spuna „nu pot”. Este extrem de pretentioasa in alegerea partenerilor insa adora sa flirteze si poate avea numeroase aventuri amoroase.

Citește și:

In ciuda naturii ei deschise si prietenoase, absolut cuceritoare, la inima unei femei nascute in Scorpion se ajunge foarte greu. Un potential partener trebuie sa treaca printr-o serie de teste la care va fi supus fara sa isi dea seama.

Cu toate acestea, ea crede in marea iubire si isi doreste sa isi intalneasca sufletul pereche. Barbatul care o va face sa se indragosteasca cu adevarat trebuie sa ii demonstreze ca este in primul rand un partener intelectual pe masura, ca se poate avea incredere in el, ca stie sa concureze si ca nu va fi niciodata posesiv sau gelos.

foto prima pagina shutterstock femeie cu capa

Vizionare placuta


Kudika
8 Mai 2015
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.


Horoscop Kudika

Astrele au in fiecare zi vesti pentru tine. Aboneaza-te la notificarile zodiei tale iar astrologul Vladimir iti va descifra mesajele citite in stele.

Alege zodia care te intereseaza:

Vreau notificariNu, multumesc