Setari Cookie-uri

Cum iubeste zodia Varsator?

Tot ce trebuie sa stii despre barbatul Varsator si femeia Varsator in dragoste si viata

Legenda acestei zodii este legata de frumosul adolescent Ganymede, cel mai chipes tanar din Troia si, in acelasi timp, fiul regelui. Intr-o zi, el a pornit pe muntele Ida ca sa supravegheze turmele de oi ale tatalui sau care pasteau in iarba grasa si inalta. Tocmai atunci, ca un facut, Zeus si-a aruncat privirea spre pamant si l-a zarit pe tanarul print. Se spune despre el ca ii intrecea in frumusete si pe Apollo cel temperamental, si pe vanatorul Adonis, muritorul care i-a furat inima chiar Afroditei.

Atunci, in aroganta sa, Zeus a decis ca ceva atat de frumoas nu are de ce sa traiasca printre oameni. Astfel, el si-a trimis vulturul, mesagerul sau de incredere, sa il rapeasca pe baiat. Legenda spune ca insusi regele zeilor ar fi fost fermecat de frumusetea lui Ganymede insa nu voia sa recunoasca. Prin cine stie ce viclesug, vulturul a pacalit baiatul iar acesta s-a urcat pe spinarea pasarii fermecate. Atat a asteptat solul lui Zeus si s-a avantat cu printul tot mai sus, printre nori, deasupra lumii, pana cand a ajuns cu el in Olimp, la palatul lui Zeus.

Citește și:

foto shutterstock

Dorind parca sa il pedepseasca pentru frumusetea lui aproape divina, regele zeilor l-a transformat pe printul troian in paharnicul sau personal. Invesmanatat de cele trei Gratii in matase fina, lui Ganymede ii placea sa se prinda in hore cu el iar zeii ramaneau privind ca vrajiti la jocul lor. Totusi, baiatul era nemultumit de faptul ca fusese redus de la rangul de print la cel de servitor al zeilor. Ca sa se razbune, intr-o zi a decis sa verse pe pamant nectarul, ambrozia si apa pe care trebuia sa le aduca zeilor la masa.

Furios, Zeus a vrut sa il arunce pe baiat din inaltul cerului si sa-l zdrobeasca de stanci insa tineretea si frumusetea lui Ganymede i-au inmuiat inima. Totusi, pentru ca nu il putea lasa pe baiat sa il faca de ras in fata celorlalti zei si sa isi arate astfel slabiciunea pentru el, regele zeilor l-a facut nemuritor si l-a urcat pe bolta cereasca in constelatia Varsatorului.

Citește și:

Caracteristici generale pentru zodia Varsator

Personalitatea nativilor in Varsator este profund marcata de spiritul lor independent. Orice tentativa de a-i tine sub control, de orice fel, ii va pune pe acestia pe fuga iar acest lucru este valabil atat in viata profesionala, cat si in cea personala. Este o cerinta imperios necesara pentru starea lor de bine, in general.

Din exterior, multi dintre acesti nativi pot parea detasati si reci insa atunci cand ajugi sa ii cunosti, descoperi suflete calde si generoase, carora le place sa ii ajute pe ceilalti. Nu asteapta niciodata recompense pentru acest ajutor insa cer si impun respect, indiferent de natura relatiei dintre ei si ceilalti.

In egala masura, intimitatea este extrem de importanta pentru ei si nu isi deschid sufletele usor in fata celorlalti. Chiar daca nu sunt neaparat neincrezatori in oameni, se feresc de subiectele prea sensibile sau prea intime atunci cand discuta cu cei din jur, cu exceptia prietenilor foarte apropiati.

Citește și:

Desi sunt persoane sociabile, poti numara pe degetele de la o mana oamenii pe care nativii in Varsator ii considera prieteni de suflet. Altfel, se poate spune despre ei ca sunt creativi, au imaginatii bogate si perspective ample asupra lumii. Cel mai bine le sta si se simt atunci cand interactioneaza cu oamenii si se pun slujba acestora. Pot ajunge excelenti oameni politici, lucratori sociali sau psihologi.

Vizionare placuta


Kudika
29 Mai 2015
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.


Horoscop Kudika

Astrele au in fiecare zi vesti pentru tine. Aboneaza-te la notificarile zodiei tale iar astrologul Vladimir iti va descifra mesajele citite in stele.

Alege zodia care te intereseaza:

Vreau notificariNu, multumesc