Setari Cookie-uri

Cum iubeste zodia Varsator?

Tot ce trebuie sa stii despre barbatul Varsator si femeia Varsator in dragoste si viata

Cum iubeste femeia Varsator?

Inteligenta, aventuroasa si cu simtul umorului, femeia Varsator se apropie de perfectiune. In plus, pentru ca este atat de independenta, nu devine niciodata geloasa si nici nu are tendinda de a-si sufoca partenerul. Asteapta la schimb acelasi lucru si nu va tolera sub nicio forma sa fie controlata sau, si mai rau, santajata sentimental.

Este impresionata de domnii care mai stiu sa faca gesturi cavaleresti, fara pompa sau afectare inutila. In general, este o persoana fidela si nu se joaca de-a relatia. Nu este adepta aventurilor si isi alege cu grija partenerii, tocmai pentru ca vrea sa fie devotata si sa se implice in povestile de dragoste pe care le traieste.

Nu accepta jumatati de masura insa pentru ca este comunicativa si diplomata, femeia Varsator stie sa gaseasca intotdeauna calea de mijloc.

Citește și:

Cum iubeste barbatul Varsator?

Barbatul nascut in aceasta zodie se va simti atras de acele persoana care il vor stimula intai si intai din punct de vedere intelectual. Compatibilitatea mintilor este un criteriu foarte important pentru el si nu va intra niciodata intr-o relatie cu cineva doar pentru o pereche de ochi frumosi. Cel mai rau lucru pentru el este sa se simta plictisit.

Nu va avea regrete sa iasa dintr-o astfel de poveste de dragoste si va merge mai departe fara sa se uite in urma. Are nevoie de spatiu si de timp pentru a se indragosti, apoi pentru a-si recunoaste sentimentele. Nu este gelos insa la randul sau, se fereste de persoanele care manifesta o astfel de emotie.

Dar altfel, atunci cand se indragosteste si isi gaseste o partenera pe masura lui, nativul in Varsator este statornic in sentimentele sale, fidel si neasteptat de tandru, pentru un exterior atat de detasat.

Citește și:

foto prima pagina depositphoto

Vizionare placuta


Kudika
29 Mai 2015
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.


Horoscop Kudika

Astrele au in fiecare zi vesti pentru tine. Aboneaza-te la notificarile zodiei tale iar astrologul Vladimir iti va descifra mesajele citite in stele.

Alege zodia care te intereseaza:

Vreau notificariNu, multumesc