Black Friday 2018: cele mai bune REDUCERI AICI! [LIVE promoții]
Black Friday 2018: cele mai bune REDUCERI AICI! [LIVE promoții]

Berbec

Barbatul berbec se indragosteste la prima vedere, dar asta nu este un defect pentru care ar trebui sa il ocolesti. Chiar daca se intampla acest lucru, barbatul berbec este destul de statornic. Se indragosteste repede, dar sentimentele nu se destrama la fel de repede.

Reduceri de așteptat de Black Friday 2018 la electrocasnice mari si mici!

top 5 zodii de barbati

foto: barbat frumos, shutterstock

Cauta stabiliatte in viata lui sia are nevoie de o femeie care sa il mentina pe linia de plutire. Are nevoie de o femeie care sa il inteleaga si sa nu il bata la cap pentru ca incapatanarea lui depaseste adesea limitele.

Este uneori gelos si posesiv, dar acest lucru se datoreaza sentimentelor sincere pe care ti le poarta.


Gemeni

Se spune ca gemenii sunt oameni cu doua fete sau cu dubla personalitate. Acest cliseu nu este general valabil, asa ca un barbat gemeni ar merita toate eforturile unei femei. Este destul de familist si intotdeuana ii pune pe cei din jur pe primul loc. Nu se ganedste la el decat in ultima instanta si ii place sa ia toate greutatile asupra lui.

Poate avea ceva deficiente de comunicare atunci cand se confrunta cu situatii neplacute, dar o face pentru a-si proteja partenera si pentru a o feri de toate grijile si problemele zilnice.

Altfel, este un barbat iubitor, afectuos si cu un simt al umorului molipsitor. Nu ai cum sa te plictisesti langa el pentru ca imaginatia il ajuta sa gaseasca mereu cate ceva nou de facut.


Rac

Barbatul rac este familistul zodiacului. Pentru el caminul si familia sunt cele mai importante lucruri in viata si va face tot posibilul sa le aiba asa cum isi doreste. Armonia din familie si linistea caminului ii ofera energia de care are nevoie pentru a merge intotdeauna mai departe.

Se poate arata uneori nemultumit de dovezile de iubire pe care le primeste de la partenera de cuplu, dar acestea sunt rare si apar in momentele in care se simte nesigur pe propria persoana.

Black Friday 2018: cele mai bune REDUCERI AICI! [LIVE promoții]

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor: