Setari Cookie-uri

Top 5 zodii de barbati numai buni de iubit

Barbatii sunt de cele mai multe ori cele mai misterioase fiinte. Cand credeai ca ai descoperit totul despre ei, continua sa te uimeasca si in acelasi timp sa te intrige. Descopera care sunt barbatii zodiacului care merita atentia si iubirea ta!

In alta ordine de idei, barbatul rac este un partener ideal pentru cele care vor sa isi intemeieze o familie si sa construiasca un camin in adevaratul sens al cuvantului.

Scorpion

Barbatul scorpion este o adevarata incantare pentru orice femeie vrea sa isi dezvolte viata intima si sa experimenteze de fiecare data lucruri noi in acest sens. Libidoul lui depaseste asteptarile partenerei si asta nu poate fi decat un lucru bun pentru a intretine vie flacara pasiunii.

Este si un barbat foarte inteligent ce va avea o cariera de succes si asta iti ofera o siguranta foarte confortabila. Poti sa construiesti o familie speciala alaturi de un barbat din zodia scorpionului, doar daca el si-a trait anii tineretii la intensitate maxima.

Odata implicat intr-o relatie frumoasa, nu va mai cauta niciodata altceva si se va dedica in totalitate partenerei de cuplu. Aceasta trebuie sa stie insa sa ii ofere mereu libertatea de care are nevoie.

Citește și:

Varsator

Niciun alt nativ al zodiacului nu are sufletul pe care barbatul varsator il poate avea. Este un barbat tandru cu suflet cald, un romantic incurabil si un partener pentru care ai fi invidiata de catre toate femeile din jurul tau.

Chiar daca reuseste cu greu sa isi exprime verbal sentimentele, se descurca foarte bine sa iti arate prin gesturi ceea ce simte pentru tine si cat esti de importanta pentru el. In momentul in care se indragosteste nu mai are nevoie de nimnic altceva. Isi petrece tot timpul alaturi de iubita lui si o rasfata cum stie mai bine.

Te va prezenta imediat familiei daca simte ca alaturi de tine poate sa cucereasca lumea. Tot ce trebuie sa faci tu este sa ii oferi singuranta de care are nevoie si linistea care il ajuta sa se incarce cu energie pozitiva.

foto prima pagina: barbat atragator, shutterstock

Vizionare placuta


Kudika
2 Iunie 2015
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.


Horoscop Kudika

Astrele au in fiecare zi vesti pentru tine. Aboneaza-te la notificarile zodiei tale iar astrologul Vladimir iti va descifra mesajele citite in stele.

Alege zodia care te intereseaza:

Vreau notificariNu, multumesc