Setari Cookie-uri

Astrologie: Top 5 singuratici ai zodiacului

Afla ce zodii prefera singuratatea!

Cativa dintre nativii zodiacului sunt oameni cu firi introvertite si destul de complicate. Acesti oameni au nevoie de multa intimitate, de liniste si de izolare pentru a-si pune gandurile in ordine si pentru a-si incarca bateriile.

Rac

Nativii in Rac sunt persoane care au nevoie de singuratate si de un spatiu intim destul de mare pentru a se putea simti in largul lor. Nu le place sa se afle in centru atentiei dar, in mod paradoxal, tanjesc dupa aceasta. Nu au prieteni numerosi iar cei pe care ii au ies inevitabil din vietile lor, in momentul in care nativii acestei zodii considera ca si-au indeplinit functiile.

foto shutterstock femeie in munti

Nu inseamna ca se folosesc neaparat de oameni dar din punctul lor vedere, anumite relatii sunt pur si simplu consumabile. In momentul in care oamenii nu mai joaca niciun rol in vietile lor, atunci Racii rup definitiv aceste legaturi si nu incearca sa invie o relatie de prietenie care s-a sfarsit. De altfel, aplica acest principiu si in viata amoroasa. Atunci cand o poveste de dragoste se termina, nativii acestei zodii nu mai privesc in urma.

Citește și:

Scorpion

Persoanele nascute in aceasta zodie si-au facut renume de seducatori misteriosi. Desigur ca exista o doza de adevar in aceasta imagine a lor insa nativii in Scorpioni au astfel de atitudini pentru simplu motiv ca sunt persoane singuratice si au nevoie sa petreaca destul timp izolati de ceilalti. Au firi meditative, ai putea spune despre ei, si cauta sensurile profunde ale vietii.

Atunci cand isi doresc acest lucru, pot iesi din starile de singuratate iar in aceste momente sunt fermecatori si prietenosi, poarta conversatii inteligente si amuzante insa aproape de fiecare data se retrag apoi in cochilia lor de tacere, apoi de distanteaza de cei din jur.

Oamenii apropiati sunt obisnuiti cu aceste obiceiuri ale Scorpionilor, cu toate ca o relatie amoroasa poate fi destul de greu pusa la incercare de nevoia lor de singuratate.

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
3 Iunie 2015
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.


Horoscop Kudika

Astrele au in fiecare zi vesti pentru tine. Aboneaza-te la notificarile zodiei tale iar astrologul Vladimir iti va descifra mesajele citite in stele.

Alege zodia care te intereseaza:

Vreau notificariNu, multumesc