Setari Cookie-uri

Astrologie: Top 5 singuratici ai zodiacului

Afla ce zodii prefera singuratatea!

Sagetator

Sagetatorii nu pot fi numiti neaparat singuratici, cat mai degraba se poate spune despre ei ca sunt firi contemplative. Le place compania oamenilor si uneori se simt excelent in centrul atentiei dar nu sunt definiti de acest lucru. Pot fi sociabili, vorbareti si prietenosi insa fac astfel de lucruri mai degraba din convingerea ca asa trebuie, decat dintr-o pornire naturala de fi mereu inconjurati de cineva.

Sunt prezente placute insa prefera discretia si au foarte putinit prieteni apropiati. In ceea cepriveste dragostea, Sagetatorii nu sunt neaparat reticenti insa nici nu sunt adeptii jocurilor amoroase. Tocmai din acest motiv, nu au prea multi parteneri de-a lungul vietii.

Insa ei stiu exact ce vor si prefera sa astepte pana cand vor intalni o persoana care se va ridica la inaltimea asteptarilor si nu se vor multumi cu relatii de umplutura.

Citește și:

Capricon

Cu siguranta nativii in Capricorn sunt morocanosii si singuraticii zodiacului. Desi in interior au firi calde si simt nevoia de afectiune, incapatanatii Capricorni nu recunosc acest lucru. Prefera sa isi canalizeze energia catre planul personal sau profesional si lasa iubirea la urma de tot.

Nu se imprietenesc usor cu oamenii si nici nu se acomodeaza rapid la situatiile noi. Am putea spune despre ei ca sunt de-a dreptul timizi.

Au ziduri de aparare groase si construite cu ambitia si incapatanarea caracteristica, uneori chiar din copilarie. Desi au cunostinte, amici si colaboratori, prieteni cu adevarat au foarte putini. Din cand in cand, pot avea cate un acces de tandrete si sa caute compania oamenilor insa acest lucru se intampla destul de greu.

Pesti

Persoanele nascute in zodia Pestilor nu sunt neaparat singuratici, cat mai degraba foarte precauti. Ei au sufletele calde si foarte sensibile, usor de ranit. Tocmai de aceea, se apropie destul de greu de oameni si prefera sa pastreze distanta pana cand se conving de faptul ca ceilalti nu reprezinta un pericol. Si-au pus increderea de multe ori in cine nu trebuie si au invatat sa isi pazeasca bine spatele.

Citește și:

In dragoste, sunt mai reticenti decat in orice alt aspect al vietii. Acest lucru nu se intampla pentru ca nu cred in dragoste. Din contra, niciun alt nativ al zodiacului nu isi doreste atat de mult sa iubeasca si sa ofere iubire insa Pestilor le este teama sa nu fie raniti. De aceea, dureaza destul de mult ca acesti nativi sa se daruiasca fara oprelisti sau sa se imprieteneasca profund si adevarat cu cineva.

foto prima pagina shutterstock femeie in galben

Vizionare placuta


Kudika
3 Iunie 2015
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.


Horoscop Kudika

Astrele au in fiecare zi vesti pentru tine. Aboneaza-te la notificarile zodiei tale iar astrologul Vladimir iti va descifra mesajele citite in stele.

Alege zodia care te intereseaza:

Vreau notificariNu, multumesc